Thal’ion M.E.R. feszesítő mellmasszázs

Thal’ion M.E.R. feszesítő mellmasszázs

 

A szépség és nőiesség szimbólumának számító mell és a dekoltázs bőre nagyon vékony, hamar elveszíti rugalmasságát, feszességét és petyhüdtté válik. Sajnos ápolásával keveset foglalkozunk, sőt elhanyagoljuk. Az ártalmas környezeti hatások, mint az UV-sugárzás, a szmog, a dohányzás mellett a túlzásba vitt fogyókúra, valamint a hormonváltozások, a várandósság, illetve a szülést követő időszak is megterhelik a melleket. Az öregedési folyamatok révén kialakult ráncok először a nyakon és a dekoltázson jelennek meg. Az alábbiakban a Thal’ion termékekkel, és az egyedülálló M.E.R. (energizáló-relaxáló) masszázstechnikával végzett kezelést mutatjuk be lépésről lépésre. A Thal’ion mell- és dekoltázs kezelése önálló kezelési programként vagy arckezelésekhez kiegészítő programként is ajánlható.

1. lépés


A kezelés első lépéseként nedvesítsük be a mell területét az energizáló és hidratáló Brume Marine Hydra-Tonifi ante tengervízpárával (1. kép). A nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdag pára élénkíti a természetes bőrfunkciókat.

2. lépés

A Crème Exfoliante Eclat bőrradírt vigyük fel a kezelendő területre, simító technikával, körkörösen, képzeletbeli nyolcasokat leírva, felfelé irányuló mozdulatokkal végezzük el a peelingezést (2. kép). A radír jojobaszemcséket és polietilén-részecskéket is tartalmaz, melyek élénkítik a sejtmegújulást. A wakame alga olajos kivonata újjáépíti a bőr felszínén a lipidréteget. A Laminaria digitata alga tökéletesen megőrzi a bőr nedvességtartalmát.

3. lépés

Regeneráló ápolás következik. A Force Marine Sérum Oxygénant & Régénérant koncentrátumot oszlassuk el a mell területén (3. kép). Gyengéden masszírozzuk be. Az ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak növelik a sejtek energiáját. A bükkfarügy-kivonat hozzájárul a sejtoxigenizációhoz, felgyorsítja a sejtanyagcserét, megerősíti az epidermisz szerkezetét. A zsírsavakban, E- és C-vitaminban gazdag Crithmum maritimum (tengeri kömény) méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik, a bőrt megszabadítja káros toxinjaitól.

4. lépés

A következő lépésben 1 adag (30 ml) Algoplaste Hydra-Fermeté pormaszkba csepegtessünk 3 csepp Complexe Phyto-Essentiel Tonifi ant komplexet (4/a. kép). Keverjük össze azonos menynyiségű (30 ml) vízzel, míg homogén, lágy maszszát nem kapunk. Vastagon, egyenletesen vigyük fel a mell területére (4/b. kép), majd 15–20 perc után a szélektől indulva távolítsuk el a rugalmas maszkot (4/c. kép). A poralapú maszk Laminaria és Spirulina algát, valamint kovaföldet tartalmaz, mely hidratálja és feszesíti a bőrt, megerősíti természetes védekezőrendszerét, azonnal aktiválja a mikrokeringést, és megszünteti a vérpangást. A komplexben megtalálhatók a test energiáinak kiegyensúlyozására összeválogatott, természetes illóolajok, mint a serkentő hatású rozmaring és a regeneráló hatású menta. Ezek a kezelés végére kellemes bőrkomfortot biztosítanak, és hozzájárulnak a tonizált bőrérzés kialakulásához.

5. lépés

A Thal’ion különleges masszázstechnikája következik. Vigyük fel a Sérum Fermeté Buste feszesítőkrémet . A szérumot a mell megemelésére fejlesztették ki. A speciális liftinghatású összetevők – mint például a kollagénszintézist támogató Centella asiatica kivonata – harcolnak a bőr megnyúlása ellen. A vadgesztenye, a vörös szőlő, a csodabogyó kivonatai aktiválják a mikrokeringést, az Ulva lactuca alga tonizálja a szöveteket. A M.E.R. energizáló és relaxáló masszázs első lépéseként a mellkas felső részére, a kulcscsontok tájékára, és alsó részére, a bordák területére fektetjük a hangsúlyt. A mellkas üregének masszázsa, valamint a légzés javítása után követke-zik a mellek masszázsa. A kiindulási pózban (a has vonalában, a vendég mellett) a bal kéz a vendég vállán, a jobb kéz a jobb mell alatt található. Körkörös mozdulatokat végezzünk, az óra járásával megegyező irányban . A mozdulat legyen határozott felfelé, enyhe lefelé. Ugyanebben a pozícióban a másik oldalon is végezzük el a maszszázst, de a bal mellen az óra járásával ellentétes irányban. Fektetett nyolcas masszázst végezzünk mindkét mellen. A könnyű állagú szérum a maszszázs során felszívódik, a mell és a dekoltázs hidratált, rugalmasabb és feszesebb lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük