Smoke out – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri?

A dohányzás függőség, ami sok esetben vezet a fogyatékosság és a beteg halálához. Szerint a US statisztikai tanulmány, A dohányzás csökkenti a személy életének átlagosan 13 év. Ez nem meglepő, hogy sokan próbálnak leszokni menteni egészségre. De hogy ez nagyon nehéz. Ennek oka a függőség nikotin. De könnyen elkerülhető, ha úgy gondolja, hogy az eladók a permet „Füst Out”. Azt állítják, hogy a dohányzásról való leszokás lehetséges, ha 14 napon belül kell kezelni száj orvosi nikotin.

Spray Dohányzás Füst a

„Füst a” ígéri, hogy megszabaduljon akkor a rossz szokások 2 hét. Mindezeken túl számos pozitív hatása van az egészségre. Azt állítják, hogy legkésőbb 14 napon kapsz:

 • friss lehelet;
 • fehér mosoly;
 • szép és ápolt haj;
 • teljes szaglás.

A már nem lesz büdös a cigarettafüst. Menj el a köhögés, és akkor sokkal jobban érzi magát. Sőt, akkor leszokni a dohányzásról nélkül:

 • akaraterő és a nikotin megvonás;
 • a súlygyarapodás és a megnövekedett étvágy;
 • mentális kényelmetlenség és a hangulati ingadozások.

Használat utasítás „Füst a

Spray dohányzás „Füst a” meg kell permetezni a szájon át naponta. A számos szokásokkal nincs korlátozva. Meg kell alkalmazni, amikor úgy érzi, hogy szükség van a nikotin. A kúra általában 2 hét. Ezután permetezzük „Füst a” már nincs szüksége. Feladja cigaretta örökre.

Composition “Füst a

“Füst a” szerint a hivatalos honlapján, a következőket tartalmazza:

 • orvosi nikotin megvonási tünetek elkerülése érdekében, és elnyomja utáni vágyat a dohányzás;
 • Gotu Kola – a memória javítására;
 • St. Orbáncfű – a normális működéséhez az idegrendszer;
 • borsmenta, eukaliptusz, Melissa, mentol, a friss levegőt.

Nyilvánvaló szerint eladók „Füst a” fő hatása biztosítja az úgynevezett orvosi nikotin. Leveszi a vágy a cigaretta. Más anyagok teljesítik csak támogató funkciót.

A véleményt az orvos Füst a

„Füst a” nem segít leszokni a dohányzásról. A összetétele van egy orvosi nikotin. Ez az anyag nem létezik a természetben. Csak egy nikotin cigarettafüstben található.

Valószínűleg az eladók „Füst a” nevezte ezt a kifejezést a szokásos nikotin tartalmazó gyógyszereket. Ez ugyanaz a kémiai vegyület, amely megtalálható a cigarettafüstben. Az egyetlen különbség a célra. A nikotin formájában tapaszok vagy más adagolási formák használhatók a céllal, hogy megszüntessék nikotinfüggőség, és a nikotin a cigaretta füst célja kizárólag a megfeleljen az emberi igény a dohányzás.

Lássuk, hogyan működik ezen termékek is tartalmaznak nikotint vagy más nikotin-receptor stimuláns. Rossz szokás, az a személy, két részből áll: a fizikai és pszichológiai. Fizikai nikotin hatását az anyagcserére. Pszichológiai – a szokás húzza egy cigarettát, amikor kitéve bizonyos kiváltó. Minden az övék. Kiváltja általában több tucat, néha több száz. Lehetnek:

 • a használata az élelmiszer;
 • alkoholfogyasztást;
 • a végén vezetési;
 • megy a WC;
 • hívja a feleségét telefonon, stb.

dohányzásról való leszokás, egy személy leküzdeni mindkét tényező – a pszichológiai és fizikai – ugyanabban az időben. Ez nehezebb, mint legyőzni őket egyenként. Ezért lehetséges, hogy így: eltávolítani az első komponenst a pszichológiai függőség, majd a fizikai.

A fizikai része marad, és pszichológiai balra, eszközök alapján a nikotin. Figyelembe őket valaki nem dohányzik, és elválasztja a szokás, hogy tartsa a cigaretta a szájában. Azonban ő nem szenved a nikotin megvonás. Miután a beteg megszabadul a mechanikai szokást csinál szigorítása bizonyos körülmények között, akkor kezdődik, hogy megszabaduljon a függés a fiziológiai szinten. Kábítószer nikotin megszünteti. Ezt meg lehet tenni hirtelen vagy fokozatos dózis csökkentése.

Ha tehát a „Füst a” nikotint tartalmaz, amint azt az eladók, ez az eszköz az egyik gyógyszert az elutasítást a személy a dohányzás. Ez azt jelenti, hogy hatásos? Valószínűleg nem. A honlapon, hogy eladja „Füst a” nem vetett bizalmat. Könnyen előfordulhat, hogy nincs nikotin az összetétele a permet nem.

riasztó a következő nyilatkozatot a hivatalos honlapon:

1. „Füst Out” az egyetlen eszköz, amely segít leszokni a dohányzásról.

Sőt, ha „Füst a” nikotint tartalmaz, akkor több tucat társaik. By the way, azok hatékonyságát gyakran hagy maga után kívánnivalót.

2. “Füst a” megszünteti függőség 14 napig.

Ez nem igaz. A legtöbb analógok használt 4 héten belül. Néha használják már. Miért „Füst a” mentesül a nikotin-függőség olyan gyorsan, ha nem különbözik tőlük?

3. “Füst a” nincs mellékhatása.

Ez lehetetlen. Ha a termék nem tartalmaz nikotint, vagy egyéb stimulánsok nikotinos kolinerg receptorokra, meg kell ellenjavallatok és mellékhatások. Az utasítások az ilyen hatóanyagok megtalálja egy hatalmas listákat mellékhatásai. És bár nagyon ritka, a 100% biztonságos az ilyen alapok nem lehet megnevezni. Mivel nikotin receptorok jelen vannak számos területen az emberi szervezetben, így a nikotin vagy az azt helyettesítő hatással gyakorlatilag minden szervek és rendszerek.

Az összes fenti tanúskodik az a tény, hogy az eladók „Füst a” hamisan vonatkozó adatok tulajdonságait, összetételét és klinikai hatékonyságát a termék. A legvalószínűbb, akkor kap egy rendszeres frissítő spray a száj. A leghatékonyabb összetevők benne vannak borsmenta és az eukaliptusz. Ezek illata kellemes, de aligha segítenek leszokni a dohányzásról.

Ár Füst a

„Füst a” költségek …. Ez semmi, ha összevetjük azzal a pénzzel, amit kiad havi cigarettákra. Megvásárolja valószínűleg ajánlatot több üveg spray, így teljes a teljes kúra.

Hol kapható?

Spray dohányzás “Füst a” értékesítik a hivatalos honlapon: füst-out-spray. Lehet megvenni, megrendelni a szállítás a legközelebbi ház posta. Ehhez meg kell adnia az adatait a megrendelőlapot, nem feledve, hogy adja meg országát. Miután kap egy hívást vissza a telefont, hogy meg kell erősíteni a megrendelés szóban. A telek jön létre a következő napon. Néhány nap múlva mehetsz a postára, és vegye fel a spray-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük