Smoke Out – hogyan működik, véleményeket, árat, Magyarország

[Total: 0    Average: 0/5]

A kárt a Dohányzás Smoke Out

Az egész emberiség történetében áll epizód dicsőséges küzdelem ellen az előrenyomuló gleccser, a görög istenek, a pestis, a rabszolga-rendszer, hippik, persze, veszélyeztetett faj. Ezeket a félelmetes ellenfelek legyőzték, amely lehetővé teszi az emberiségnek, hogy lesz magasabb, erősebb.

De ma van egy új ellenség: az egészségtelen életmód. Irigylésre méltó kitartás emberek állni a harcot az elhízás, a Dohányzás, egészségtelen étel, mint egy idegen megszálló, vagy a prédikátor egy idegen vallás, amely kijelenti, hogy a szeretet, a béke, a harmónia.

Ilyen kitartás méltó jobban alkalmazás. Pedig jó lenne, ha ott volt egy egyszerű módja annak, hogy megszabaduljon ettől a tehertől.

Smoke Out . A spray segít leszokni a Dohányzásról?

Ez a módszer. Legalább biztosítja a mindentudó Internet:

Ezt a spray-ígéri, hogy megszabaduljon a Dohányzás csak 14 nap. Formula C10H14N2, ami díszített azzal a felirattal, hogy “nincs mellékhatása” van egy képlet, a nikotin. De, mint ahogy van jelen a készítményben. De a nikotin nem könnyű, orvosi.

A nikotin egy olyan alkaloida, ami nem is olyan káros a szervezetnek. Nem titok, hogy az elsődleges árt a Dohányzás okozza, nem a nikotin, valamint a különböző szennyeződések, égéstermékek, amelyek a szervezetbe a belső égésű a cigarettapapír, dohány.

Miért, akkor lógni a kutyák a nikotin? A trükk az, hogy ez az anyag függőséget okoz. Kiderült, hogy a fő okoz kárt, nem ő, de éppen azért, mert a nikotin olyan nehéz leszokni, ezt a rossz szokást.

De mi az orvosi nikotin? Ez a nikotin, hogy eltér a kémiai tulajdonságok az anyag, kivont dohány levelek. Az egyetlen különbség az, hogy szintetikusan előállított. Egy ilyen nikotin nem sokkal kevesebb kárt okoz a szervezetben hiánya miatt káros égéstermékek, szennyeződések.

Olyan sok, kábítószer, Dohányzás tartalmaznak kis mennyiségben, hogy a nikotin csökkenti a nikotin elvonási időszak leszokás cigarettát.

De van egy fontos pont: a nikotin nem tekinthető “orvosi” ha ez nem része az orvosi gyógyszer. Tekinthetjük úgy, hogy ez a spray? Nem. Ez könnyen ellenőrizhető keres a neve a spray a rendszerleíró gyógyszerek Ukrajna, Oroszország.

Ez egy screenshot az ukrán alap gyógyszerek. A honlapon az orosz Föderáció is tervezett keresés vissza nem hozott eredményt. Következésképpen, a Smoke Out nem kiegészítésbut nikotin összetétele nem tekinthető orvosi.

A működési elve a Smoke Out . Bonyolult

Erre a kérdésre nincs pontos válasz. A említése nikotin arra enged következtetni, hogy ez a spray táplálja a testet, kis adag nikotint. De azok után, hogy a céloldal ad arcát a következő nyilatkozatot:

A spray tartalmaz orvosi nikotin, de ugyanakkor… megjeleníti a szervezetben a nikotin! Ki volt ez a szöveg? Hogyan lehetséges az, hogy értem?!

Oké, ha ez a pontosítás volt, valahol a végén a hirdetés leírása, ha a gyanútlan látogató már elfelejtette “orvosi nikotin”. De nem, ezek a blokkok vannak elhelyezve a honlapon egyik a másik után, nagyon közel van:

Szóval, úgy tűnik, az eladók, a spray, nem tudja eldönteni, mi teszi ezt a kiegészítésdelivers nikotin, vagy jeleníti meg.

A termék összetétele. Van még valami, Smoke Out

Hogy fényt derítsen erre a kérdésre segít információk az összetétel:

Orvosi nikotin. Részben kijelentette ,a fenti, mi tekinthető az a kérdés, hatékonyságát, működését.

A kivonat a Gotu Kola. Hozzáteszi, a népszerű “Coca-Cola” az volt, hogy a hatás bodrosti érzed, hogy egy hullám erejét. Nem világos, hogy ez az összetevő, a kompozíció, a nikotin spray, különösen a kombináció…

St. John ” s wort. Megnyugtatja, normalizálja az idegrendszer. A tulajdonságok Hypericum természetesen ismert, de hogy a Gotu Kola? Miért van két ellentmondó összetevő? A gyártó vagy nagyon hülye, vagy hazudik nekünk.

Borsmenta kivonat, citromfű, mentol. Használni, mint egy szájfrissítő. Nincsenek panaszok.

Szóval, ha külön a búzát a pelyvától, az értékes lehetőség a számunkra, hogy a nikotin a spray még mindig ott van. De megszabadulni a Dohányzás? Figyelj, hogy a szakértő.

Véleménye szerint a “szakértő”. Daniel S. ajánlja!

Itt van, amit a tapasztalt orvos-pszichiáter:

Mint látható, csak a “reklám” nyelv, nem magyarázza meg, hogy ez az eszköz működik. Hát nem furcsa, hogy az orvos-pszichiáter folyamodott segítségért, hogy a spray, hogy nem kábítószer? Nem olyan furcsa, ha figyelembe vesszük, hogy a szakértő találta ki, a fotó megtalálható a népszerű microstock:

Mert az eladók maguk azt jelenti, hogy nem tudom értelmesen elmagyarázni, hogyan működik, majd egyszer, újra kell tisztázni, hogy az Internetről.

Szabadság a Dohányzás segítségével a nikotin, az orvosi

Bár megállapítottuk, hogy de jure ez a nikotin nem nevezhető orvosi, de tény, hogy a név nem annyira fontos. A legfontosabb dolog, hogy megértsük, hogy ez a technika működik, illetve, hogy mennyire hatékony.

A cikk “Orvosi nikotin méreg javára”, megtudjuk, hogy a helyettesítés a nikotin fordul elő, a két szakaszból áll:

  • Az első a szabadság a viselkedési függőség. Valamint a szükséges orvosi nikotin: a Dohányzás okoz egy erős lelki függőség, ezért a dohányos kell szokni a gondolathoz, hogy a nikotin lehet beszerezni, cigi nélkül.
  • A második az, hogy fokozatosan csökkentse az adagot a nikotin, amíg a teljes kudarc.

A cikk szerint a Wikipedia miatt nicotinecontaining terápia spray a nikotin hatékonyabb, mint a placebo, de a legjobb eredményt ad, a kérelmet a kombinált alapok: a nikotin tapasz, rágógumi stb.

Összefoglaló Smoke Out

A nikotin spray néha segít leszokni a Dohányzásról. De ez nem a leghatékonyabb eszköz: jobb, hogy a kombinált terápia, hogy kérjen tanácsot egy szakember.

A Smoke Out , ez az eszköz nem a bizalmat. Hol a garancia arra, hogy a kompozíció a spray tényleg egy szintetikus nikotin? Talán ez egy mentolos cukorkát. Végtére is, hogy a gyógyszerek, hogy nem tartozik.

A “szakember”, megerősítve a hatékonyság – kitalált, a marketingszakemberek vagy zavarodva, a történetek: megígérték, hogy lógni a nikotin a szervezetben, a spray, amely tartalmazza a nikotin! Szóval ez a termék úgy néz ki, nagyon gyanús. Ha még nem zavart – próbáld ki magad. Csak ne felejtsd el megosztani a megszerzett tapasztalat a hozzászólások.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*