Smartwatch V8 – megtekintés, hivatalos oldalon, vásároljon most, áttekintésre, ár

Smartwatch V8 - megtekintés, hivatalos oldalon, vásároljon most, áttekintésre, ár

Vicces egy technikai eszköz, hogy egyszerűsítse egy ember életét, amely lehetővé teszi, hogy fenntartsa a tempót. Ilyen eszközök például intelligens órák. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy milyen modult, hogyan kell használni, és hogyan kell választani.

Intelligens karóra

Az okostelefon nem csak egy kommunikációs eszköz, hanem

egy fontos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy

További információ a hivatalos weboldalon

tisztában legyenek a banki műveletek, a változások az árfolyamok, kalória, stb annak egyetlen hátránya, hogy a méret. Mivel a nagy méretű, nem mindig kényelmes a használata. Intelligens karóra könnyű megoldani ezt a problémát, mivel feltételezik egyes funkcióinak egy okostelefon, és könnyen kezelhető.

Mi a SmartWatch?

Intelligens karóra intelligens karóra egy mini – számítógép, kopott a kezét, mint egy egyszerű karóra. Azt feltételezik egyes funkcióit a smartphone. Amellett, hogy órákat a stoppert, vagyis meghatározza az idő, a készülék megjeleníti az üzeneteket egy okostelefonról, e-mailek, értesítéseket a Bank stb Azon felhasználók, akik szívesebben kommunikálnak levelezés, különös figyelmet kell fordítani a SmartWatch funkciók nézet üzenetek és válaszoljon rájuk nélküli kiadások egy csomó időt. Intelligens órák is kínál arra, hogy küldjön hangüzenetet. Ez nem minden funkcióját ezeket az eszközöket. További részleteket az alábbiakban közöljük.

Használat utasításokat Smartwatch V8

Intelligens óra mely könnyen kezelhető. A legfontosabb dolog -, hogy tudja az utasításokat:

 1. Az első dolog az, hogy vesz egy micro SIM-kártya minden mobil szolgáltató. Ő legyen az Internet nem kevesebb 1 GB.
 2. Kezdetben a behelyezett kártya nem egy óra, és a telefon. Ez manipuláció segít aktiválni. Amennyiben megfelelően jár el a használati utasítás, amely tartalmazni fogja a térképet. Kötelező manipuláció – disable jelszót. Ha értesítést az üzemeltető nem szükséges, és le vannak tiltva, és az összes levél.
 3. feltöltését a kártyát venni garantálja a munkáját. Pénz kell tenni összhangban díjcsomagra.
 4. A végső szakaszában aktiválás órát telepíteni a SIM kártyát. Ha a felhasználó mindent helyesen az utasításoknak megfelelően, a kijelzőn megjelenik két nyíl.
 5. OL>

  Hogyan hozzunk intelligens karóra?

  Az eszköz konfigurálásához, a következőképpen kell eljárni:

  1. okostelefonon vagy táblagépen letöltött egy speciális alkalmazást. Az ő neve SeTracker. Akkor töltse le az App Store vagy a Google Play;
  2. A letöltött

   További információ a hivatalos weboldalon

   alkalmazás telepítve és elindult;

  3. mezők kitöltésével megnyitása után a felület. Ügyeljen arra, hogy adja meg a fiók rendszergazda okostelefon vagy táblagép, amely kötődik a készülék; A telefonszám és jelszó az alkalmazás a visszaigazolást.
  4. OL>

   Tovább a felhasználó kiválasztja minden tulajdonságával, hogy szüksége van.

   Hol lehet vásárolni intelligens karóra intelligens karóra?

   A vásárláshoz intelligens karóra két módja van:

   1. A speciális értékesítési pontokon modulokat. Ebben az esetben a felhasználó megismerkedjen a terméknek, vagyis megérinteni, próbáld ki, kikapcsolás és így tovább. A hátránya az ilyen vásárlás a magas költségek óra. Az eladó határozza az ár, nem csak az órát, hanem a bérleti díj, a karbantartás költségei helyiségek, személyzet fizetése, stb.
   2. Keresztül az online boltban.

    Az előnye, hogy egy ilyen vásárlás az ár. Ez jóval alacsonyabb, mint a költsége a készülék, amely eladta a hagyományos boltokban. Hátrány – inkább foglalkozni gátlástalan eladók és megvásárol egy törött vagy hibás terméket.

   3. OL>

    A szolgáltatás az intelligens karórák intelligens Watch

    Ha beszélünk, hogyan kell választani az intelligens óra intelligens Watch, akkor először el kell döntenie, amire szükségük van. Ez az eszköz kerül bemutatásra, több kategóriában a felhasználók különböző igényeit:

    1. aktív emberek számára az egészséges életmód;
    2. üzletemberek, bankárok és más üzletemberek;
    3. számára, akik követik a divat hírek, divat márkák, etcD.
    4. OL>

     Ha kész a létesítmény kiválasztás, akkor is meg kell tudni, hogy a jellemzői a szerszám megszerezni a kiváló minőségű és funkcionális eszköz.

     Funkció

     Számos fontos jellemzői a legtöbb okos órák.

     mérése nyomás és pulzus H4>

     A rendszer segítségével az intelligens órák mérhetik száma percenkénti szívverések és vérnyomásmérő, ami különösen fontos a magas vérnyomásos és vérnyomáscsökkentő.

     GPS tracker H4>

     Eszköz helyét adja meg a

     További információ a hivatalos weboldalon

     tulajdonos a telefont. Ez a funkció fontos a szülők számára, figyeli a gyerekek.

     Kamera H4>

     Camera a SmartWatch segítségével gyorsan fényképeket és videofelvételt készíthet.

     A funkciók egy okostelefon H4>

     Intelligens órák vehet bizonyos funkciók egy okostelefon:

 • üzeneteinek kapott egy okostelefon vagy a szociális hálózat, és a válasz, hogy nekik;
 • hívások fogadása egy okostelefon vagy tabletta, vagy annak elutasításáról;
 • nézés leveleket küldött e-mail;
 • küldését hangüzenetek;
 • zenevezérléshez: játék, és töltse le a számokat;
 • ébresztőórát, amely képes irányítani a fény és a mély alvás fázisában, ha éjjel, ők a kezem;

Navigator H4>

A karóra akkor érthető, hogyan kell mozogni egy adott irányba.

Function emberek egészséges életmód H4>

Az emberek, akik törődnek az egészségükkel, intelligens órák-hez a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 1. számítanak történik a nap lépésre;
 2. A számlálás kalóriát fogyasztanak.
 3. OL>

  Tervezés

  A választás megjelenése az órát, amíg a közelmúltban, a felhasználók kevés értéket. A kiterjesztés a berendezés kialakítása lehetővé tette a felhasználók, hogy fontolja meg, ha vásárol a Smart Watch. A klasszikus stílusú órák valódi bőr szíjjal, fekete üveg és fém test és öröm követői a hagymát

  üzleti ruha. Sport karóra stílus alkalmas emberek vezető aktív életstílushoz.

  Védelem a por és nedvesség

  A nedvesség és a por a fő ellenség az intelligens órák. Akkor romlik a készülék teljesítményét, illetve az ő megjelenése, így amikor kiválasztja meg kell figyelni, hogy a védelmére Smart Watch. Ha szeretne többet megtudni, hogy lehetséges, hogy egy kód, amely jelzi a műszaki jellemzőit. Ő szerepel, mint az IP. Ezeket a leveleket, majd számokat. Az első számjegy a védelem a portól és a nedvességtől. A legjobb pormentes jelző jelöli a szám 6.It megvédi a legkisebb részecskék a por. Ha antiplague indikátor látható 5. és 6. ábrán, a készülék lezuhanyozni. Ha a védelem a nedvességtől rögzített számok 7 vagy 8, akkor lehet úszni együtt az órát.

  Kijelző Smartwatch V8

  Ha kiválasztja ezt a mini-számítógép meg kell figyelni a kijelzőn. Fontos mutató ebben monitoron a színek és az érzékelőt.

  A színes kijelző több változatban érhető el:

  1. Az egyfunkciós – ez a kijelző segíti az akkumulátor kímélése érdekében. A kontroll óra ebben az esetben végzik külső gombokat.
  2. Színes miatt – ez a kijelző, a kép reális. A hátránya az, hogy az akkumulátort a készülék színes kijelzővel ül fel gyorsan, és a kép élességét és a fényerő elvész tiszta időben.
  3. OL>

   A jelenléte a kijelző érzékelők:

   1. A touch kijelző készülék egy ilyen képernyő kényelmesen használható. A negatív lényeg az, hogy ha azt tapasztalja, repedések és karcolások a kijelzőn jelentősen befolyásolja a munkáját.
   2. A hiányzó érzékelők a kijelzőn – ebben az esetben a vezérlő berendezés vezérli a külső gombokat. Emiatt a felhasználónak kell tölteni egy csomó időt, hogy megtekinthesse üzenetek, e-mailek, stb az előnye, hogy ezek az intelligens órák, hogy van egy hosszú üzemeltetési időszak.
   3. OL>

    Szíj

    A rendszer intelligens órák lehet műanyag, bőr vagy gumi. Az eszköz lehet egy fém karkötő. Egyes gyártók a termékeik extra készlet pántok. , Javasoljuk, gumi vagy bőr pántok. Ezek nem okoznak allergiát, és nem irritálja a bőrt.

    Akkumulátor

    Ha beszélünk, hogyan válasszuk ki a tökéletes karóra Smart Watch, különös figyelmet kell fordítani az akkumulátort. Ha beszélünk az alap eszközök a legszükségesebb funkciókat, az üzemidő az akkumulátor 2 év. Akkor ki kell cserélni. Egyes gyártók ellátják készülékek képernyői energiatakarékos elektronikus mobil. Ennek köszönhetően, az akkumulátor töltési szüksége körülbelül 1 alkalommal 5 nap. Ha a képernyő egy kis méretű, akkor az órát lehet aktív üzemmódban körülbelül 3-25 órán át.

    Nagy jelentősége van a töltő port. Egyes modellek azt kifejezetten intelligens órák. Más modellek szabványos USB-portot. Előnyben ajánlott, hogy az utolsó töltőt. A meghibásodás esetén nem lesz probléma a csere.

    Top modell intelligens órák

    A modern piacon bemutatja számos modell intelligens órák. Egy ilyen nagy választéka értetlenül felhasználók, így a szakértők fejlesztettek tetején legjobb modellek ezeket az eszközöket.

    Intelligens gyerekek karórák

    Intelligens órák gyerekeknek lehetővé szülő figyelemmel kíséri a helyét a gyermekek és azonnal lépjen kapcsolatba velük. Tehát anyukák és apukák is megértem, hogy milyen eszközt választani a gyermek, ez a cikk azt mutatja, a felső legjobb modellek.

    Smartwatch V8 H4>

    Az ára egy ilyen eszköz a. Óra az az előnye, hogy a RAM növelhető akár 32 GB. Az egyik előnye is kiemelje a jelenlétét 2G Internet, diktafon, stb Ez olcsó, és a minősége is teljesen helyettesíti okostelefon. Hátrányok óra lassú internet, nincs meg az a fejhallgató-csatlakozó és gyors akkumulátor fogyasztást.

    Smartwatch V8 H4>

    Az ár változik. Előnyök óra az, hogy memória bővíthető 32 GB, jó akusztikai, egy mikrofont, és a képesség, hogy használja a készüléket, mint egy okostelefon. Árnyoldala is kiemelni azokat a pillanatokat, hogy a képernyő nehéz látni tiszta időben, a billentyűzet kényelmetlen használni, és a szegény Bluetooth.

    Intelligens karóra Q100 H4>

    A készülék rendelkezik egy SOS gomb a GPS nyomkövető. A képernyő az óra kijelző szenzorral. Néhány szoba eszközöket lehet tenni rövid hívásokat, és az ilyen.

    Watch Intelligens Q60 H4>

    ár-tól. Egy ilyen órát támogató Sim kártya összes szereplő. Ezek fel vannak szerelve kiegészítő funkciója „titokzatos wire”, amely lehetővé teszi a szülők hallani mindent, ami azt mondta, hogy a gyermekek. Az akkumulátort fel kell tölteni 1 alkalommal egy 4 napon át. A hátrányok ilyen óra.

    Intelligens karóra Q90 H4>

    ár a készülék a tartományban. Watch fel van szerelve egy nagy érintőképernyő, amely az egyik fő előnye. Cons szakemberek talált.

    Intelligens karóra Q50 H4>

    Az ár az eszköz mozog. Előnyök óra az, hogy tudják az értesítéseket, hogy az okostelefon vagy kérni őket, nagy távolságban. Negatív – vannak korhatárok 2-6 év.

    Intelligens órák felnőtteknek

    Intelligens nézni a felnőttek is sokféle modellek. Alább megtalálja a legjobb közülük.

    Intelligens karóra Q80 H4>

    ár a készülék a tartományban. Méltóság óra kiváló minőségű, jól használható, alacsony költségű okostelefonok és a jelenléte a SOS gombot. A hibákat nem fedezték.

    Intelligens karóra W8 H4>

    A költség az eszköz -. A fő előnye az órák, hogy lehet működtetni, mint egy okostelefon, és nélküle. A készülék rendelkezik egy jelentős hátránya – nem vízálló.

    Intelligens karóra Q90 H4>

    Az ár változik. A készülék rendelkezik egy nagy kijelző érzékelőt. Cons óra nem észleli.

    Népszerű a gyártók az intelligens órák

    A gyártók az intelligens órák is nagyon sok, de az előnyben kell részesíteni csak megbízható és megbízható márka.

    Samsung

    A cég okos órák, klasszikus és sportos stílust. Modellek között a márka megtalálható a készülék 3G internet. A készülék fel van szerelve egy érintőképernyő, de a gyűrű körül, hogy akkor csavarja, megváltoztatva a menüpontok. Intelligens karóra van szerelve egy szabványos funkciókat. A fő hátránya, hogy az akkumulátor tart csak néhány napig.

    Sony

    Intelligens órák a márka maximális fokú védelmet a nedvességtől és a portól. A fő hátrány az, hogy az eszköz nem rendelkezik, és az impulzus mérési.

    Casio

    Ez a cég gyárt okos órák, egy elemmel, amely képes megtartani a töltést hosszú ideig. A készülék rendelkezik egy szabványos funkciók, kivéve egy pulzusmérőt. Megvásárolhatók csak speciális üzletekben.

    LG

    A készülék ezen a termelői támogatás 3 és 4G Internet, valamint nano SIM kártyát. Watch támogatja a szabványos funkciók halmaza. Között a hiányosságok kiosztani egy nagy méretű képernyő és a gyors energiafogyasztás. Akkumulátor tart egy nap.

    Apple

    A fő hátránya az intelligens órák ezt a márkát a magas költségek. Egyébként nincs hátránya. A készülék fel van szerelve egy nagy érintőképernyő és védő üveg. Ezt fel lehet használni egy iPhone, vagy sem.

    Asus

    Ez a készülék képes a cég monochrone kijelzőn. Az oldalon vannak gombok, hogy ellenőrizzék az órát. A gyártók már gondoskodott a gyorstöltés az akkumulátort. Mindössze 15 perc alatt meg lehet növeli az akkumulátor élettartamát 0% -tól 60%.

    Pebble

    Intelligens figyel ez a társaság, meg fogja találni a jó arány ár-minőség. Az alacsony költségű eszköz nem befolyásolja a teljesítményt. Watch fel van szerelve egy színes kijelző és az akkumulátor tart 4 napig.

    Polar

    Ez gyártó egy intelligens karóra emberek vezető aktív életmódot. A készülék fel van szerelve egy funkciója védelmet nyújt a por és a nedvesség. Akkumulátor az aktív munkát jelent elég 2 napon át.

    Motorola

    A cég kicsi és elegáns intelligens karóra, felszerelt pántos ezüst és fekete. A fő hátránya a modell, hogy az értesítések jönnek késedelem az akkumulátor töltésére is naponta.

    Intelligens karóra az egyik legjobb eszköz, amely részben helyettesítheti a smartphone. Az eszköz áll rendelkezésre a felnőttek és a gyermekek számára. A szülők segít, hogy ellenőrizzék a mozgás és a gyermek, és a kommunikáció. Az intelligens órák nagy részére aktív és üzletemberek számára.