Silane Guard – folyékony üveg, vélemények, észrevételek, ár, hol lehet vásárolni,

font>

tartalmazza a álltal Willson Guard komponensek alapján Milanovich polimerek károsítja az egészséget.

További információ a hivatalos weboldalon

Ha a munka bot az alapvető szabályai a személyi biztonság: EM>

1. A kezelést kell elvégezni a szabadban vagy jól szellőztetett helyiségben.
2. Minden művelet alkalmazásával járó végre csak védőkesztyűt.
3. Ne tegye álltal Guard kitett bőr és a ruházat. Ha ennek megakadályozására nem sikerült, azonnal öblítse le az érintett területeket meleg vízzel.

Általános tudnivalók álltal Guard

Ne nyissa előre! Amikor szivárgást – elveszíti tulajdonságait.

A kezelést csak felületi felhordott festék bevonat.

Ne alkalmazza a készítményt üveg, króm termékek, gumitömítések, részei festetlen műanyag.

Minden munkát elvégezte a használata tiszta bőr ruhát (mikroszálas).

zárt csomagolásban tároljuk sötét helyen hőmérsékleten legfeljebb +40 ° C függőleges helyzetben.

Tartsa időintervallumok!

tavaszi / őszi az árnyékban (10 ° C ~ 20 ° C).

 • A polimerizációs idő 10 perc.
 • Idő törölje az 5 perc.

Summer az árnyékban (20 ° C ~ 35 ° C).

 • A polimerizációs idő 5 perc.
 • Az az idő, törlőkendő – 3 perc.

Ne alkalmazza a forró felületek és a közvetlen napfénytől!

Winter a napon (kevesebb, mint 10 ° C).

 • A polimerizációs idő – 15 perc.
 • Idő törölje 10 perc alatt.

Ne alkalmazza alacsony hőmérsékleten!

kezelni a CAR parts

 1. ajtók (oldalfelület)
 2. A motorháztető
 3. tető
 4. A törzs és a hátsó az autó.
 5. OL>

  Technológia alkalmazása álltal Guard

  A feldolgozás után a bevonat szilárdsága fokozza közvetlen napfény. A folyadékot szánt egyszeri használatra. Nyomáscsökkentéssel az ampulla a kompozíció nem tartozik a hosszú távú tárolás.
  A kezelés után nem ajánlott, hogy mossa az autót 1 hétig. Egy héten lehet mosni az autót, még egy automata autómosó. A jövőben, keresse fel a autómosó.
  kezelés után ne használjon súroló hatású lengyel. Abban az esetben, a koptató viasz köteles újra alkalmazni szilán Guard.
  A hatás nem érhető el, ha hagyjuk megszáradni sokáig nélkül törölje.

  További információ a hivatalos weboldalon

  Képek / videók az eredeti szett SG

  Szeretném megosztani a személyes tapasztalat a japán folyékony üveg álltal Guard. A feldolgozás során a test rögzített kamera állapotától fényezés bevonat felvitele előtt és után, hogy értékelje a tényleges hatékonyságát a terméket. Minden végeztük utasításai szerint (jött a készletben).

  Tehát, ahogy azt a használati utasítás, hajtott az autómosó, hogy végezzen alapos tisztítás a szervezetben. Használta a szolgáltatást – eltávolítását a szervezetből a bitumen és kátrány. Az autóm nem öreg (2 év), annyira előkészítése és az előzetes mély polírozás nem szükséges. Ha kőfelverődés, akkor meg kell tisztítani, és festeni.

  További információ a hivatalos weboldalon

  A tisztítás után elhagyta a gépet egy éjszakán át, hogy ez teljesen száraz. Abszolút tiszta és teljesen száraz felületre a legfontosabb feltétele a sikeres alkalmazása japán polírozza.

  A következő napon, és a második szakaszban! Az éjszaka folyamán a test tökéletesen száraz. Azt gondosan megtörölte enyhén nedves mikroszálas kendővel, azonnal törölje szárazra egy ronggyal. Filmre mint LPK. Mint látható, test enyhe karcolások, kisebb horzsolásokat, kifakult színek.

  Processing töltött idők közel a garázsban a szabad ég alatt, a meleg őszi időjárás ezt lehetővé tette. A hőmérséklet 10 fok, a szél nem, nincsenek felhők. Kezelés az utcán fagypont alatti hőmérsékleten nem ajánlott a gyártó által. EM>

  Kezdetben azonosított szekvenciája bevonat a lökhárítók, ajtók, motorháztető, tető (osztva két részre), a törzs. Most jön szóba szilán üveg őr. Először is, a spray-készítményt alaposan összerázzuk többször. Ezután egyenletesen és hosszirányú mozgások alkalmazott a termék felületére egy speciális szivacs (jött a készletben). Ezután fessük be a készítményt a elemet, leste, hogy elkerüljék a hiányosságok miatt az eszköz vizuálisan látható a szervezetben. Ahhoz, hogy nyomja meg a vagy RUB nem szükséges.

  Mint kiderült, a kezelés, a test az autó ezen része – nem is lehetne egyszerűbb! Ez oszlik és raspolirovyvayut egyszerű. Volt a tapasztalat a folyékony üveg Üveg Guard, akkor sokkal nehezebb raspolirovyvayut.

  Miután a készítménnyel történő kezelést minden testrészek egy rétegben, eszközt (használjon térfogat 57 ml) körülbelül a fele.

  Tehát, ha minden végre a megadott gyártó a technológia, az egyik ilyen tartály elég kezelésére a test két rétegben. De a második réteg csak akkor alkalmazható, legalább egy óra után az első törölje.

  Csiszolt és kap egy tükör!
  Aztán vártam 10 percet, az alkalmazott készítmény elapadtak, és elkezdte letörölni.

  A teljes japán lefedettség idetartozik a legtöbb speciális mikroszálas. Raspolirovka végre nyomás alkalmazása nélkül könnyedén. Dolgozott testrészek a szekvenciája ugyanaz, mint amikor a készítményt.

  A teljes folyamat alkalmazása folyékony üveg elvitt körülbelül két óra. Dolgozott lassan, óvatosan. Ennek hatása független kereskedő hatással volt rám 100% -os! A gép szerzett fényes külseje, villant, mint egy tükör.

  Lásd képek előtt és után szilán Guard

  Present korábbi karcolások, horzsolások nem látni. Ezek nem! Az autóm volt, mint az új. A cél elérése után a test az autóm jól védett a kisebb karcolások, pókhálók, karcolások szilárd mikrofilm.

  A videón, megpróbáltam jól mutatják a kapott tükör hatását. És egy ilyen gyönyörű fénye után 1 réteg lengyel álltal Guard!

  Azt is videóra egy visszataszító film. A hidrofób tulajdonságai ő tényleg jó. Amint azt, az autó nem mosott egy hétig. Ez idő alatt, a por a test illik egyenletesen, de az eső mosta őt tisztán.

  Hadd emlékeztessem önöket, hogy a gyártó nem ajánlott mosni az autót kezelés után a folyékony üveg számított 1 héten belül.
  A film kell teljesen megkeményedik, így kihasználni az automatikus feldolgozás után, anélkül azonban, hogy a mosogató!

  Egy hónap múlva aktív a gép működése, hogy mossa, az eredmény ugyanaz – ő is néz ki, gyönyörű.
  Világos színű, szép Shine, nincs karcolás, nincs karcolásoktól. Sár, a víz, mint azonnal kezdődő folyó. Most már sokkal kevésbé valószínű, hogy megy az autó, mosás, mint az autó tiszta marad hosszabb ideig.
  eredményt. Ez tényleg működik tökéletesen japán termék, amely megtakarítás egy autó, és pénztárca!