Realquit – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, gyógyszertár, megéri?

;

Tanulás csak az információt Realquit véleménye, hogy ez egy válás, lehetetlen megoldani. Egy olyan világban, egyre több és több népszerű az egészséges életmód, ezért népszerű eszközök megszabadulni a rossz szokások. Az egyik ilyen eszköz, megszabadulni a nikotinfüggőség biomagnets Realquit.

biomagnifikáció Realquit készült mágneses ötvözet, bevont aranyozással. Lapos lemezek különböző méretekben. Egy nagyobb lemez (8×1), szerelt hátsó felülete a héj a fül, a kisebb (5×1) – a külső. Akupresszúra és a mágneses hatása biológiailag aktív pontok a külső fül. A felület biomágneses arany 24 K, Realquit dohányzásellenes nem okoz bőrirritációt az érintett terület. Szórást végezni, mind a sárga és fehér arany. Arany képes enyhíteni a stressz, normalizálja aludni, erősítik az immunrendszert.

Az utasítások azt mondják, hogy a mágnesek ellen dohányzás befolyásolja a pont felelős a dohányzás utáni vágyat. A fejlesztők szerint, ahhoz, hogy viseljen egy bőrszíj 2-4 órára a nap, hogy teljesen feladja a függőség.

Így, az eszköz képes biztosítani:

 • akupresszúrás befolyásolja biológiailag aktív pont;
 • a mágneses hatásokat Energoupravlenie pont;
 • metallotherapeutic hatását az arany ionok.

A elveit akupunktúrás cselekvési Realquit

Módszer auriko hatások akupunktúrás származik az ősi időkben, és használják a népi gyógyászatban sok országban. A kínai értekezések „Ezer arany előírások” (VII század) és „alapjai akupunktúra és moxibustion” (XVII-on) akupunktúra tekinthető különálló kezelési módszer. Vélemények az orvosok a kezelési módszer a nikotinfüggőség segítségével egy ilyen technikák, bizonyíték biztonsága és hatékonysága.

Klinikai és elméleti tanulmányok tudósok bebizonyították a tényleges módszer hatékonyságát. Mágneses hatás serkenti (gyenge) vagy nyugtató (erős) hatása egyes területeken az agykéreg. A hatás a beállított mágnesek dohányzás ellen Realquit alapuló relaxációs pontok „Shen-men”, felelős a központi idegrendszer (a térképen АТ55Х).

Pont lehet elhelyezni külön, így a megfelelő elhelyezéshez a mágnesek szükséges tisztázni a topográfia egy pont a szakember, vagy próbálja megtalálni a saját vezérlik a térképen, és a saját érzéseit. Ha megnyomja a bioaktív pont tompa végén egy rúd, egy toll, gyufa, vagy bármilyen nem éles tárggyal, úgy fogja érezni a fájdalmat erősebb, mint a külső pontot. Gyakran a negatív vélemény körülbelül Realquit összefügg azzal a ténnyel, hogy a mágnesek került a nem megfelelő célból pont.

Gyakran vannak olyan panaszok a kellemetlen érzés és fájdalom. A kutatások szerint a rendszeres masszázs gyenge hatást. Hosszú távú (legfeljebb 2 óra) a nyomást a pont és a további befolyása a mágnesek csökkentse elektrooptikai aktivitást és erős nyugtató hatású. Ha a helyén mágnest, erős fájdalom, akkor szerint a kínai értekezések, jelzi azt a pontot, ami nagyon kevés energiát igényel.

A technika az akupunktúra „a törekvés a vándorló fájdalom” alapul a területre gyakorolt ​​hatás a fájdalom. De amikor súlyos fájdalom mágneseket lehet valamelyest mozgatni, vagy tedd egy kicsit később. Van egyedi bőr érzékenysége, az emberek különböző módon reagálnak az expozíciót.

Az előnye a mágneses terápia, hogy:

 • non-invazív;
 • fájdalommentes;
 • alkalmazásakor kizárt a fertőzés.

Hogyan kell használni Realquit?

utasítás Biomagnetism előírja:

 1. mágnesek helyezni egy tiszta, száraz kezét.
 2. A tükör meg kell találni a bioaktív pontot kap a kép, amely tartalmazza a készlet.
 3. A nagyobb átmérőjű mágneslemez kerül a hátsó oldalán a fülkagyló a vetülete a pont.
 4. A kisebb mágnes kívül van elhelyezve a pontot.
 5. mágnesek kell tartania vzaimoponimanie.
 6. A kényelem rögzítéséről mágnesek kézi ajánlja jobbkezesek, hogy helyezze a készüléket a bal fül, bal – jobbra.
 7. A mágneseket nem okoz komoly fájdalmat és kényelmetlenséget. Ha az egyes nagy érzékenységű eszköz okozza a fájdalmat, lehet mozgatni, anélkül, hogy a régión kívüli biológiailag aktív pontok, vagy ismételje meg a műveletet később.
 8. A mágneseket kell viselni 2-4 órát naponta. Az utasítás lehetővé teszi az elválasztási eljárások, például, 2 órán át, naponta kétszer.
 9. Nem ajánlott a mágnes alatt depresszió, erős késztetést füst, és a fokozott szorongás.
 10. Nem lehet aludni álló mágnesek.
 11. Ajánlatos az első héten, hogy fokozatosan csökkentsék a elszívott cigaretták számát, ha nem tud lemondani róluk egyszerre.
 12. A hét végére teljesen hagyja abba a dohányzást, és továbbra is használni Realquit amíg teljesen eltűnik a dohányzás utáni vágyat.
 13. Teljes természetesen nagyon változó, és függ az emberi meghatározás, a test jellemzőit, az akaraterejét.
 14. A kombinált alkalmazását Realquit és egyéb módszereket.
 15. OL>

  Mik az előnyei és hátrányai?

  A Realquit mágnesek számos előnye van:

 • nincs kémiai hatást gyakorol a test
 • nem igényel orvos látogatása a telepítés klip és ellenőrzi a kezelési eljárás
 • nem követelnie étrend
 • van előnye a nem-invazív kezelési módszerek;
 • egyszerű kivitelezés, gondozás;
 • van többféle tényleges hatást;
 • A módszer tudományosan megalapozott, támogatott klinikai és elméleti vizsgálatok során.
 • okok nem állnak fenn, és nem okoz semmilyen mellékhatást a szervezetben.

Az utasításokat Realquit jelezte, hogy a szerszám használata nem ajánlott:

 • időszakban a terhesség;
 • a rák jelenlétét;
 • emberek elektronikus orvosi eszközök (defibrillátor, inzulinpumpa, pacemaker, stb.).

A különbség a hamis eredeti Realquit

Ha vásárol Realquit szükség, hogy legyen óvatos a hamisítványok. Van néhány különbség, a tudat, hogy a kockázat, hogy vásárolni hamis jelentősen csökkent:

Originalvaluecomplete hivatalos honlapján a gyártó (USA) nincs utalás szituatív minőségű készült színes nyomtatás mindkét oldalán lakkozott poverkhnostyami alacsony minőségű színes kép csak az egyik oldalon, nincs lakk patriciamanterola 2 nyelven (angol, olasz), 32, Xerox lehetőséget rossz kachestvennye lemezek különböző méretű, Gladiatori azonos méretű, egy durva szélén, ami discomfortableness – arany (fehér és sárga) Úgy néz ki, – fehér METALNA egy speciális kártya kapcsolódási pont a külső oldalán, és belső és egyezik a kép és a csatolt akarat nagyságát mérkőzések helyszín és a minta

A hatékonyság biomagnets Realquit értékelések mind pozitív, mind negatív. A fogyasztók megvitatása és összehasonlítani a különböző eszközök elleni harc dohányzás. Van még egy különleges fórum, ahol az ő benyomásait mondja önkéntes személyesen próbálta ezt az eszközt. Persze, sok a vélemény által hagyott különleges emberek, elősegíti a termék, de megtalálható valós értékelés. Köszönhetően az előzetes tanulmány becslése Biminitető, azok felhasználásának hatékonyságára, a kényelem, a képzés időtartamára, akkor elkerülhető, amit a fogyasztók hívja „válás”.

Különösen érdekesek az értékelést, akik meg tudják becsülni a hatását a Realquit szakmailag. Áttekinti az orvosok.

Hogyan beszélnek az ügyfelek?

A fórum, mely elhagyta észrevételeiket a felhasználók valós, azt mutatja, hogy a különböző -uk beszél a fogyasztók számára.

Michael, 45 éves korig:

Dohányzó egy nagy élmény. Amikor elkezdtem átadni az egészségügyi, felmerült a kérdés, fájdalommentesen leszokni a dohányzásról. Leállt mágnesek Realquit. Őszinte leszek – nem segített. Viselt egy hónap, de a dohányzás nem beteg lett. Itt csak észre, hogy a cigaretta indult rángatás hosszabb ideig. És köszönöm ezt!

Svetlana, 38 év:

Férjével való futás. A dohányzás vált az út. Megpróbált leszokni, használt a tabletta, a nikotin tapasz, de valami nem megy. Kezdett rosszullét. Vettem Realquit. Wear két hétig. A dohányzás szinte nem akar.

Elena 25 éves:

kedvesével tervezi egy gyerek. Szívok, mert én 17. döntöttem szükséges, hogy kilép, így a baba egészséges volt. Nem akarom, hogy méreg pirula, mintegy hipnózis azt mondta, a borzalmak. Így vettem Realquit. Remélem, hogy segít.