Prostalgene – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, gyógyszertár, megéri?

Ma írok az öregedés merevedés, a Prostalgene . Ez értékesített csak az interneten, hogy eladja oldalakon leírt csak „forradalmi gyógyszer” elfelejteni a tünetek erekció betegségek. Tulajdonképpen ez rossz (a kiegészítés), amely definíció szerint nem egy kiegészítő, és nem lehet gyógyítani . Étrend-kiegészítők nem klinikai vizsgálatok során, senki sem tudja felismerni a „leghatékonyabb táplálék-kiegészítő”, így Prostalgene legalább megsérti a törvényt. De nézzük meg részletesebben:

Ellenőrzés

További információ a hivatalos weboldalon

kiegészítésében nevű Prostalgene jelen a nyilvántartás Roszdravnadzor az „online gyógyszert” ez folyamatban van. De mint a gyógyszertárakban vásárolni lehetetlen, akkor legyen óvatos rendelési ez a termék a odnostranichnikov. Ellentétben gyógyszertárak, hogy azt állítják, virtuális eladók nagyon nehéz lesz.

Regisztráció Prostalgene

  • Termékek: Biológiailag aktív étrend-kiegészítő “Prostalgene (Prostalgene)” (folyékony palackban 50-250 ml)
  • Terjedelem: Eladó a nyilvánosság, mint a biológiailag aktív étrend-kiegészítő, a forrás giicirrizinsav, hidroxi savakat. Az értékesítés helyén kell nemzeti jogszabályok által meghatározott, a tagállamok az Eurázsiai Gazdasági Unió. Felhasználási javaslatok: felnőttek: 5 ml (1 teáskanálnyi) 1 alkalommal naponta, étkezés közben. Használat előtt rázza fel. A kezelés időtartama 1 hónap. Élettartam – 2 év. Tárolja száraz, közvetlen napfénytől védve, és hozzáférhetők a gyermekek számára meg nem haladó hőmérsékleten 25 ° C-on. A tárolás alatt, a csapadékot. Megnyitása után egy üveg hűtőben tároljuk nem több, mint 14 nap. Ellenjavallatok: túlérzékenység a komponensek rossz étel, a terhesség, a szoptatás, progresszív szisztémás betegségek (collagenosis, leukémia, sclerosis multiplex, tuberkulózis). Alkalmazása előtt arra ösztönzik, hogy konzultáljon orvosával.

További információ a csomag:

Összetevők: Víz, kivonat száraz levelek a feketeáfonya, kivonat gyökér glabrous édesgyökér, Echinacea, kivonat csalán, aranyvessző és petrezselyem. Citromsav. Tartósítószerek: kálium-szorbát, nátrium-benzoát. Édesítőszer: szukralóz.

Követelések elfogadta a szervezet : OOO “Skadar” (zdravdar.com) Telefon (Európa) 7 (499) 705-84-29 (Kazahsztán) 7 (717) 247-28- 62.

Árak, gyógyszertár, eladó

Sellers Prostalgene tudatosan választotta ki a helyet termékeik forgalmazásában reklám odnostranichnikov az interneten. Nehéz elképzelni, hogy a kórházi gyógyszertár normális étrend-kiegészítő eladott leple alatt a forradalmi eszköz gyógyítani prosztatagyulladás 98% -os hatásfok és jóváhagyta a nem létező Orvosszövetség „Nano USA”, és nem világos, aki felismerte a” leghatékonyabb táplálék-kiegészítő a férfiak.” A büntetést az ilyen reklám a hosszú ideig megfosztanák a profit. De az interneten, sajnos, nem csak lehetséges, de vált bevett gyakorlat.

Ez az, amiért “gyógyítani” Prostalgene a gyógyszertárban nem lehet megvenni . És lehet kapni egy szabvány minden áron 990 …, inkább élvezze a beszélgetés egy „szakértő”. És ő elmagyarázza, hogy miért rossz lett a leghatékonyabb a világon, gyógyítja a prosztatagyulladás, és ha nem hiszel – és a bíróság fenyegetni és más illegális módon. Ez valóban az üzleti, semmit, mellesleg a gyógyszert közös. És 990 és 1 rubel nem fogja eladni semmit. Csak, legalábbis néhány ezer.

Vélemények

A közönséges ember nem lesz képes megtalálni igazi őszinte véleménye arról Urinae, csak annyit lát, több száz lelkes unscripted vallomásra az állítólagos „gyógyítani” a tucat honlap közvetítők. Ők csak kap egy százaléka az eladások. Ugyanez vonatkozik a véleménye színlelt orvosok, igazi orvos nem küld kezelendő az interneten.
Remélem, hogy honlapunkon elhagyja az igazi véleménye erről a termékről . Mondja el, hogyan és hol vásárolta Prostalgene és tette segít valójában.