Mangosteen – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, gyógyszertár, megéri?

A szirup Mangosztán először olvassa Instagram – néhány, a szépségek, amelyen én aláírt, a kiküldött promóciós üzenet. Írta ott a megjegyzéseket. Lányok, akik próbálták, azt mondta, hogy a mágikus hatás várható, de összességében a dolog működik – különösen, ha tényleg túlsúlyos, és nem feltalálni magukat.

További információ a hivatalos weboldalon

A kalkulátor azt kell veszíteni 8kg az ideális súlyát. Ítélve a tükör mindezen font volt az oldalán és a csípő. Megpróbáltam különböző diéták és súly megy, de az első, mindig eltűnt a mellkas, és tartsa addig, amíg a hatás éri az oldalán és papok már nem volt ereje, mert ültem súlyos táplálkozás, mint a Kreml és a Duc.

Bal kérelmet a honlapon, tíz perc múlva telefonált a lány. Kiderült én magasság, súly, kérdezték egészségügyi problémák: ha duzzadt lábak, van-e a légszomj.

mondták, hogy több tanfolyam közül lehet választani, a legnagyobb volt, mint 7 csomag és a költségek mintegy 4500₽. Azt mondta, elég 4 csomag, mert csak 8 kg-os súlytöbblet – csak szállítási kapott 3472₽ (összeg maradt a szöveget szállítás), ez 750 egy korsó + kb 500 hosszú utat a hajózás.

A tanácsadó kifejtette, hogy a hatásuk összeadódik. Ha egyszerűen az első héten fogyni per 1 kg, 2 kg, 3 kg Így a harmadik legfeljebb 4 kg egy hét, és ez az arány érvényes, ha nem hagyja technikákat.

egy üvegben 100 g koncentrátumot kapunk. Ez elég 7-9 nap, ha naponta kétszer egy teáskanál (5-6g). De ő azt mondta, hogy lehetetlen, hogy szünetet hatás nagyon gyorsan visszaáll, és meg kell kezdeni újra.

élek Bryansk, szállítási költsége mintegy 500₽. És a futár csak ötven … drágább, mint a mail, de gyorsabb egy hétig, és amelyet közvetlenül az irodában.

Eredmények Mangosztán

Négy hét elvesztettem 6,5 kg. Mi különösen tetszett – a zsír távol a fenék és a mellkas szinte nem érinti.

Még mindig nem tökéletes, de sokkal jobb, mint volt. Elégedett az eredménnyel. Nincs mellékhatása volt, volt 2-szer egy nap, reggel és este. Mindkét alkalommal evés után.

Cons: az íz

Túl intenzív íz, egy nagyon erős kivitelben. Először is, ez nem zavaró, sőt finom, de a harmadik héten unatkozni hányinger.

Reggel beérkezése után azonnal használható borsmenta szájvíz, és este elment fogat mosni.

További információ a hivatalos weboldalon

kivonat egyszerűen hatóanyag tisztítjuk minden mástól. Tehát íze adunk hozzá, ízek és ízesítő kivonatok. Tényleg lehetetlen volt, hogy a lágyabb és semleges, nem értem.

Ez nem kritikus persze, de az a benyomásom rontotta.

Minus: a térfogata a jar Mangosztán

vettem során egészére, de míg a gondolat felbőszítette buta mennyiségű bankok: elég lesz egy hétig, ami dobja legfeljebb 1 kg. Ez a fogyás még súlyokat magabiztosan zár kemény – próbálja állni a mérlegre reggel és este, a különbség lehet akár 1,5 kg miatt az élelmiszer, a víz, WC látogatók.

Ez azt jelenti, egy bank, akkor még nem lehet egyértelműen megérteni, akkor ment a kiegészítést, vagy nem, és hogy van-e valódi hatása. És a rend normális, nincs idő, ha nem Moszkva – feltételesen, te a 6. napon látta a hatást, és úgy döntött, hogy rendelni még, így a csomag megy 3 napig legalább, és ez megtöri, mely megsemmisíti a hatása az első bankok … Miért nem volt a bankok legalább 200 g? Minden sportpit ki hatalmas bankok megy.

két banknál nincs kedvezmények vannak. És kiderül, 990 + 990 + szállítás, ha azt szeretné, hogy megpróbálja magabiztosan dönteni a helyes utat, vagy sem. Ha a kiegészítés nem lehetőség az Ön számára, a pénzt minden bizonnyal nincs visszatérés.