MagnuFuel – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, gyógyszertár, megéri?

Nem is olyan régen volt egy újdonság terén a gépjármű technológia, amely szerint a gyártók és eladók, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Úgy hívják MagnuFuel Hogy ne váljanak áldozatává vásárolni haszontalan terméket, meg kell olvasása róla különböző internetes források.

Gazdaságos üzemanyag MagnuFuel: Nem vagy az igazság

Szinte minden vezető azt akarja elfogyasztott üzemanyag kevesebb, és a távolság az áthaladás nem növekszik, és hogy a motor teljesítménye nem csökkent. Lehetséges? Gyártó economizer MagnuFuel azt állítja, hogy ez lehetséges.

Az előnyök a készülék MagnuFuel, a következő: H4>
 • Átlagban függően márkák és modellek az autók üzemanyag-fogyasztás 20% -kal csökken.
 • Motor alkatrészek védve vannak gyenge minőségű üzemanyag.
 • Növeli az élettartamot (mtbr) motor gép.

Hogyan MagnuFuel

A MagnuFuel készülék úgy van elrendezve, hogy egy pár neodímium mágnesek, amely MagnuFuel, befolyásolja a tüzelőanyag. Sőt, ezek a mágnesek egy erős mágneses mező, amely szakít egység szénhidrogén vegyületek, amelyek az üzemanyag gyorsabban ég.

A mágneses mező kitolja a molekulák egymástól, úgy, hogy azok telített oxigén (O2) minden oldalról, és az összes tüzelőanyag égési maradék nélkül. Ez növeli a megtakarításokat.

Vitatott pozitív és negatív vélemények Ful Ingyenes

Vannak hamis áttekinti feltették a sorrendjét a versenytársak vagy tulajdonosai benzinkutak, de vannak igazi. Tartalmazza a fejét, és tanulmányozza, hogyan működnek a dolgok a valóságban:

 1. Mágneses eszközök valóban képesek összetörni egységek, a molekulák az anyag. Ez az elvet követi, egy nukleáris reaktor, vagy az LHC miniatűr.
 2. Üzemanyag járművek, legyen az benzin vagy gázolaj egy szigetelőt (olyan anyag, amely rosszul vezeti az elektromosságot). Pilóta-fizikus számításai szerint, helyreállítása érdekében, hogy törje össze és hajt a molekulák, meg kell építeni egy hatalmas mágnes, körülbelül 15 emelet magas. És ez a mágnes, hogy készítsen a különbség a molekulák, hogy szükség még több energiát. Kis mágnesekkel, amelyek hatással vannak az üzemanyag-molekulák miatt viszonylag kis súlya benzin vagy a gázolaj, hogy halad át rajtuk.
 3. Is, a szakértők azt mondják, hogy a mágneses mező befolyásolhatja lévő szennyeződések az üzemanyag. Ezért az eszközt MagnuFuel meghosszabbítja az életet a motor.
 4. OL>

  A videoklip látható, hogy az eszköz által kifejlesztett autóipari vállalat a General Motors. De miért ilyen eszközök nincsenek beállítva a gyártási autóik, akkor lehet emelni a minősítés autó eladás? A válasz egyszerű: az ilyen eszközöket betiltották az Egyesült Államokban, mivel a kissé növekvő CO2-kibocsátás (de van egy változata, amely fő részvényesei a General Motors is a tulajdonosok olajtársaságok – nem nyereséges, hogy csökkentse a fogyasztást az olaj) .

  Ingatlan felülvizsgálatát MagnuFuel H4>

  A ekonomizer vásárolt kifejezetten a kísérletben. Telepítése sikeres volt a rendszer a gép. A művelet alatt egy hónappal később , volt csökkent az üzemanyag-fogyasztás mintegy 25% (7 liter 5,5 liter 100 km).

  A fenti információk arra a következtetésre jutunk, hogy az új elektronikus eszközök nem hajsza, ha biztos benne, hogy vásárol egy eredeti eszközt. Ha ezek az eszközök valóban működött, nem lenne jelentős plusz a járművezetők és a kevesebb üzemanyag-kereskedők.

  rendelés csak eredeti termék!