Hypertonium – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, gyógyszertár, megéri?

A látogatói érdeklődnek eszközök Hypertonium , amely csak az interneten értékesített, és ha úgy gondolja, hogy a reklám, amely képes egyszer s mindenkorra, hogy normalizálja a vérnyomást (14 nap), hogy csökkentse nullára valószínűsége a szívroham és a stroke, valamint helyreállítani a hajó. Bár állítólag biztonságos bármilyen korban és nincs ellenjavallat. Természetesen mindez nem igaz, mert a kiegészítők hasonló hatással nem létezik , és a magas vérnyomás egyszerűen lehetetlen gyógyítani teljesen. Van szó, a szokásos „az Internet nem csodaszer,” az ilyen fantasztikus eredményeket maguk a tünete egy orvosi tevékenységre. Tekintsük Hypertonium információ:

tanúsítványok, az árak és a reklám Hypertonium

Nem sikerült megtalálni a nyilvánosan elérhető dokumentumok a termékről. Igazolások értékesítő helyek olvashatatlan és ez történik szándékosan . Állami regisztráció, mint a gyógyszert Hypertonium nem, így nem egy kiegészítő, nem egy kiegészítő, de valószínűleg, mint a legtöbb „Internet-kiegészítők” – valamiféle élelmiszer-koncentrátum.

Az összes hirdetési információkat (szenzációs fejlesztés, klinikai vizsgálatok, felülvizsgálatok és ajánlások „orvosok”) teljes egészében nincs független bizonyíték, sőt, a szabvány boilerplate akció, ami ismétlődik az értékesítési odnostranichnikov, értékesítési száz ilyen „csodaszer” -tól minden betegség.

ár Hypertonium 1 rubel *, akkor a felajánlott egy harmadik vagy ötödik csomagot, minden esetben meg kell fizetni 3, 5000 … – attól függően, hogy mennyi a telefon tanácsadó lesz képes meggyőzni téged. Gyógyszertárak Hypertonium nem eladó, ennek semmi köze a gyógyszert.

kritika Hypertonium

Ahhoz, hogy megtalálja a független tájékoztatás Hypertonium nehéz, mint 99% -a források csak reklámozni és eladni, vagy közvetítők .. íme néhány példa a kritika:

Példák a negatív vélemény:

  • Larissa: Ma úgy döntöttünk Hypertonium. És rájöttem, hogy ez az akció. A doboz gyűrött. A műanyag palackokat nem hermetikusan lezárva. Összetétele nem egyezik meg a honlapon. Az illata nem világos. Fedjük pipettával (nem úgy, mint a honlapon) kikapcsoltam az 1. csoportban. Azonnal megvette a teljes tanfolyam 5000 470 RUB A dobozban, még nem utasításokat. Az emberek nem átverjék egy gyönyörű weboldalon! Ez 100% actiond!
  • Ivan: Rendezett Hypertonium, itt a felsorolt ​​összetevők a csomagolás és az üveg víz, savanyúságot szabályozó citromsav, növényi kivonatok: fenyőkéreg, gránátalma, galagonya gyümölcsöt, gyöngyajakot gyógynövény, skullcap gyökér, tartósítószer kálium sorbate.As tudsz hogy a készítmény meglehetősen eltér a megadott honlapon. Belső utasítások nem nem, a csomagolás azt mondja, hogy 45 csepp per? pohár vizet naponta kétszer, és nincs több információ. Azaz, a célokra, amelyekre a tervezett kiegészítő nincs feltüntetve egyáltalán. Minden, amit látunk, benne természetes kivonatok úgy működik, belülről támogatja a rendszer működését. És mindez, hogy a támogatás nem ismert, a gyártó nem jelzi.