Hármas hatású testkezelés a mélymeleg terápia erejével

Hármas hatású testkezelés a mélymeleg terápia erejével

 

A Thal’ion termékekkel és mélymeleg takaróval végzett hármas hatású testkezelés karcsúsít, méregtelenít, és ásványi anyagokkal tölti fel a szervezetet, miközben a meleg takaró tökéletes ellazulást tesz lehetővé vendégeink számára. Az alábbiakban egy komplex Thal’ion testkezelési eljárást mutatunk be lépésről lépésre a Bodyslim mélymeleg- terápiás takaró alkalmazásával.

1. lépés
A takarót előkészítjük a kezeléshez, a kezelőágyra fektetjük, majd ráhelyezzük a thermofóliát (1. kép). A kezelés első lépéseként vigyük fel a Crème de Gommage aux Huiles Essentielles krémes testradírt (2. kép). Ez a rendkívül lágy peeling eltávolítja a tisztátalanságokat, miközben a tengeri kivonatok élénkítik a sejtanyagcserét. Az F-vitamin és a hidratáló komplexek fenntartják az epidermisz felső rétegének hidratáltságát. A maradék radírt meleg kompresszel távolítjuk el a bőrről.

2. lépés
A problémás területekre (comb, has, fenék, karok)
hatásnövelés céljából vigyük fel a Thalasso
Activateur nagyhatású algakoncentrátumot
(3. kép). A Laminaria digitata algában gazdag aktivátor növeli a bőr vízáteresztő képességét, elindítja a hatóanyagok szétterjedése által a méregtelenítést, felgyorsítja a sejtek közti anyagcserét, fokozza a zsírégető hatást.

3. lépés
A következő lépésben a hangsúlyt a fogyasztásra és a feszesítésre helyezzük. Az Enveloppement Tri-Actif porított algából négy adagot (1 adag 30 ml) keverjünk össze langyos vízzel, a homogén keverék eléréséig. Adjunk hozzá 10 csepp Complexe Phyto-Essentiel Amincissant alakformáló illóolaj-koncentrátumot (4. kép). Ez a hatékony testpakolás egyesíti a jódban gazdag Laminaria digitata, a feszességért felelős Spirulina alga, a katalizátorként működő Lithothamium alga, valamint az ásványi anyagokban gazdag Thalasso-Oligo jótékony hatásait. A hozzáadott karcsúsító hatású illóolajok kombinációja (ciprus, rozmaring, levendula, borsmenta) harcol a cellulit ellen. A testpakolást spatula segítségével vigyük fel először a hát, majd a has, a fenék és a combok területére, és simító mozdulatokkal oszlassuk szét a bőrön (5-6-7. kép). Ezután zárjuk össze a thermofóliát (8. kép), majd mélymeleg takaróval fedjük be a vendéget (9. kép). A relaxálásra fordított idő – vérnyomásnak megfelelően – 15–20 perc. A hatóidő letelte után zuhannyal távolítjuk el a pakolást.

4. lépés
A felmelegítő szakasz után a kitágult pórusokat a hatóanyagok bőrbe zárása érdekében összehúzzuk a Biogel Minceur Rafraîchissant men-tolt tartalmazó géllel, mely gyorsan és tartósan csökkenti a hőmérsékletet. Az illóolajok és a tengeri eredetű összetevők természetes kombinációja puhává és rugalmassá teszi a bőrt (10. kép).

5. lépés
Befejező lépésként körkörös mozdulatokkal vigyük fel a feszesítő hatóanyagokban koncentrált Soin Lift Fermeté krémet, melyet speciálisan a bőr megereszkedése ellen fejlesztettek ki. Ez az ápolókrém a cápakapor és a búzaprotein hatóanyagoknak köszönhetően visszaadja a bőr rugalmasságát, feszességét, miközben az F-vitaminban gazdag édesmandula olaj helyreállítja az optimális hidratáltsági szintet (11. kép).

Dr Derm Equipment Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük