Handy Heater – vélemények, észrevételek, ár, hol lehet megvásárolni

Handy melegítő egy hordozható fűtőberendezés, amely gyorsan felmelegíti a szoba, és amint a gyártó által megadott és visszaigazolt felhasználók által lehetővé, hogy mentse a fűtés számlát.

A termék a következő előnyökkel rendelkezik:

 • csatlakoztatható bármely konnektorba, függőleges vagy vízszintes (elfordításával).
 • Kompakt és kényelmes utazáshoz.
 • gyorsan és egyszerűen melegítjük.
 • Energia 350 watt.
 • Állítható termosztát.
 • Programozható 12 órás időzítő.
 • Auto-off timer
 • Csendes működés.
 • szabadít a téren.
 • felmelegszik 23 négyzetméter.

A fűtés nagy jellegét. Kompakt készülékek lenyűgöző alacsony és magas szintű beállítások a ventilátor, egy időzítő és egy jó hőmérséklet-tartományban.

Eladott a következő országokban:

A tartalom

 1. Áttekintés Handy melegítő
 2. Tervezés
 3. Használati utasítás
 4. Vélemények a valós felhasználók
 5. Hol lehet vásárolni, mennyit?

Áttekintés Handy melegítő

Handy fűtőberendezés egy elektromos fűtőelem, amely a hő egy szoba mérete akár 23 négyzetméter. Hála a digitális időzítő, hőmérséklet-szabályozás és a beépített védelem túlfeszültség csatlakoztatható bármely konnektorba. A termék lesz meleg a szobában, és pénzt takarít meg a fűtési számlák.

Hordozható fűtőtestek nem egy új fogalom, és eladott áruházakban vagy más kiskereskedelmi üzletek széles választéka méretben és díjszabási lehetőségeket. Az ilyen eszközök népszerűek, mert a fűtési rendszerek sok ház, vagy nem tud megbirkózni a fagyok, és nem ad elég meleg, vagy gazdaságtalan a rövid távú használatra.

Ez a készülék elég kicsi, a kapacitása 350 watt. Bár a termék hő egy szoba, amelynek területe 23 négyzetméter (akkora, mint egy normál hálószoba), úgy vélik, jobban megfelel a kis terek, mint a fürdőszoba, iroda iroda iroda. Ugyancsak célszerű, hogy az utazás sátrak, vonatok, autó ez a készülék nélkülözhetetlen lesz.

Handy melegítő bocsát ki a meleg levegőt, hogy úgy érzi, és a szaga, mint a szárító fújja a levegőt. Készülék gyári beállítása 30 Celsius fok, míg az átviteli sebesség magas szinten. A felhasználó beállíthatja a hőmérséklet 15-33 Celsius fok és a sebességet magas vagy alacsony. Van egy időzítőt, amely lehetővé teszi, hogy konfigurálja a 1-12 órán át.

Mivel termosztát éjjel, akkor hagyja a készüléket félelem nélkül, hogy ő lesz „seb” sok kilowatt villamos energiát.

Kompakt kialakítás, ideális irodai, teraszok, fürdőszobák, hotelek, kempingek, pincék, garázsok, és így tovább. A folyamat során, a készülék továbbra is hűvös tapintású.

Tervezés Handy melegítő

Intelligens, innovatív design gyártó Handy melegítő hirdetve a termék a kompakt méretű, de ugyanakkor, nagy teljesítmény, köszönhetően a szigetelő tervezés Thermo-kerámia.

A kialakítás, amint azt, ott biztosítva van egy állítható termosztát a hőmérséklet szabályozására. Légkeringető ventilátor két sebesség. A digitális hőmérséklet kijelző és időzítő be / ki, hogy javítsa a használhatóságot.

Használati útmutató Handy melegítő

A doboz a termék beágyazott utasítás, amely iránymutatást adott a készülék működéséért.

 1. Lehet csatlakoztatni a fűtőelem előnyösen a falhoz.
 2. Mindig csatlakoztassa a fűtőelem közvetlenül a fali aljzatba. Soha ne használjon hosszabbítót vagy hálózati kábelt.
 3. A melegítő forró levegő jön ki. Égési sérülések elkerülése érdekében ne hagyja, hogy a csupasz bőr közelre közelében futó gép.
 4. Tartsuk gyúlékony tárgyakat, mint például a bútorok, párnák, ágynemű, papírok, ruhák, függönyök, a parttól nem kevesebb, mint egy méterre mindkét oldalán a fűtés.
 5. Ez a készülék nem használható olyan területeken, ahol magas páratartalom.
 6. Soha ne használja a készüléket, ahol eshet fürdőkád vagy más hasonló helyeken.
 7. A belső használatra alkalmas csak.

Hol lehet vásárolni, mennyit Handy melegítő?

A hagyományos üzletek egy ilyen terméket nehéz vásárolni, és ezután egy felfújt áron (körülbelül 30-50 dollár egységenként). Ön pénzt takaríthat meg a rendelés egy termék online áruház.

A rendeléshez nyomja meg a zöld gombot (alatt található), és töltse ki az űrlapunkat. Egész nap felveszi a kapcsolatot a bolt, és adja meg némi rendet részleteket.

Szállítási végzi több e-mail szolgáltatások (lehet választani a legmegfelelőbb az Ön számára), és 2-5 napot vesz igénybe. Utánvéttel.