Fish XXL – vélemények, észrevételek, ár,

Gyakran halászok megpróbálják becsapni, hogy növelje a fogás. De néha ezek csíp illegális. De most már nem kell gondolni, hogyan borítást a háló a kezüket, vagy hogyan hal XXL használják a horgászat.

További információ a hivatalos weboldalon

Hivatalos weboldal

Van egy univerzális eszköz, amely növeli a fogás egy párszor – ez aktivátor harapás Fish XXL készült a spray formájában, és nagy a téli és a nyári halászat.

Hogyan hal XXL?

A működési elve alig különbözik a hasonló eszközök, mint például az aktivátor harapás Fish XXL hasonló működési elv. De nem minden olyan hasonló, átlátható, az aktivátor harapás Hal XXL van néhány funkciók, amelyek befolyásolják az intenzitás a harapás.

A lényeg, hogy kell, hogy az aktivátor – javítsa az éhség a hal. És XXL megbirkózik vele. Különösen erős hatás nyilvánvaló nagy számú a hal. Ezt már láttuk a tapasztalt halászok.

A fő célja az elváltozások élettani jellemzőit víz alatti lények. A kölcsönhatás az aktivátor kényszeríti a hal megközelíteni a csalit. Ő nem ösztönösen, így nincs más választása, ő nem rendelkezik.

A halakat vonzza közvetlenül arra a helyre dobja aktivátor a vízbe nagy távolságok miatt a befolyását receptorok feromonok. És miután hozza az étvágyát drámaian növekedett, és rájön nincs más választása, mint enni a csalit.

Mivel már mindenki tudta, hogy – a fő összetevő működik az aktiváló szintetizálják feromonok. Ezeket az anyagokat vontak eredményeként a közös munka a tudósok és a személyzet az egész osztály a halászok tesztet.

Használat utasításokat Hal XXL

íjhalfélék harapás XXL lehetővé teszi, hogy együtt velük a különböző csali. Minden attól függ, előnyben a halak egy bizonyos tó, valamint a típus. Végtére is, csali fogása ragadozó halakat valamelyest eltér tippeket halászat békés víz alatti lények.

Fontos megérteni, hogy az aktivátor harapás nem varázspálca és a halat egy üres horog dobás nem. Fontos, hogy válassza ki a megfelelő eszközök, válassza ki a megfelelő helyet a horgászat, majd adjunk hozzá egy spray aktivátor Fish XXL, és élvezze a halászati ​​folyamatot.

halászat során a békés halak

Horgászat békés halak leggyakrabban használt csali. Az aktivátor hozzáadás a csali nem kötelező, hanem, hogy megakadályozzák a halászati ​​folyamatot nem. De ahhoz, hogy kezelni a csalit szükséges.

, hogy feldolgozza a mellékletet az alábbi módon:

 1. Tegye a kiválasztott csalit a horgon.
 2. Vedd fel a spray a rákövetkező és távolítsa el a kupakot.
 3. Splash a csalétek 2-4 alkalommal (a dózisok száma függ a tevékenység a halak, a kisebb, annál nagyobb kell legyen a dózis).
 4. után fogása 2-3 hal ismételjük meg a folyamatot.
 5. OL>

  A horgászat a ragadozó halak XXL

  Catching ragadozó halak is számos módja: casting és pergetett. A folyamat kezelése a csali azonosak mindkét módszer. Csaliként egy halászati ​​út nem használják, csak akkor kell kezelni a csali (kanál, Wobbler vagy szilikon hal).

  feldolgozása csalit készül néhány egyszerű lépésből áll:

  1. Egyrészt meg kell venni a csalit.
  2. Használt rendezni a spray, és távolítsa el a védőkupakot.
  3. Kell splash a csali 5-8 alkalommal. Attól függően, hogy a tevékenység a ragadozók a tóban.
  4. Ismételje meg a folyamatot elfoglalása után minden halat.
  5. OL>

   A kompozíció a aktivátor harapás Hal XXL

   További információ a hivatalos weboldalon

   Az egyedülálló anyagok, amelyek jelen vannak az aktivátor harapás Hal XXL nagyon hatásos volt. Sok horgász próbálkozik az aktivátort a kezüket, de még összes komponens kitalálni a dózis nagyon nehéz, ezért jobb, hogy vesz Fish XXL.

   A fő összetevői az aktivátor:

 • kendermagoiajat egy jól ismert attraktáns többféle halfaj. Ez egy nagy mennyiségű fehérjét és zsírt. Egy erős szaga ez az olaj vonzzák a halak nagy távolságok.
 • kaffir lime nem tekinthető kevésbé aromás anyag, csak egy kis számú halászok használni, mint egy tettünk. A levelek a növény nagyon erős szaga, amely vonzza a ponty, bodorka, keszeg, compó és ponty.
 • Elefánt fokhagyma, amely tartalmazza az aktivátor szaga hasonló keveréke hagymát és a fokhagymát. Az ilyen anyagok előállítását teszi lehetővé az aroma, érintő a csípős ragadozó halak.
 • Squid fehérje egy tápanyag magas tartalma aminosavak és fehérje. Ez a komponens szintén hozzájárul az ébredés az étvágyat a ragadozó halakat, különösen nagy számú.
 • szintetizálva feromonok. A legfőbb cél a komponens további serkentése az étvágyat a halat az ösztönös szinten.

Mint látható, az összetétele az aktivátor viszonylag általános, és az egyes komponens felelős vonzza bizonyos típusú halat. Különösen nagy hatása van a nagy állatok, mert az ösztönei már hangsúlyosabb.

Az előnyök a permet-aktivátor

Sok halászok gondolhatnánk, hogy miért nem választja az aktivátor harapás Dry Blooder és érdemes megvenni Fish XXL. Ez nagyon egyszerű. Az akció a aktivátor tesztelt halászai által Európa-szerte 6 év és a hazai halászok körülbelül egy év.

További információ a hivatalos weboldalon

A fő előnye a termék a következők:

 • Az expozíció halak ösztönösen vezet erős hatást, különösen a nagy példányok. Ahogy a kis halak ösztönök gyengén fejlett, és a megfelelő hatást.
 • Tesztelés különböző vizek sokáig. A hatékonyság a aktivátort kipróbálták a teljes személyzet a halászok különböző típusú víztestek: csatorna, folyók, öblök, tavak és víztározók. És attól függően, hogy a termék hatékonysága korrigáltuk a tudósok, és hozta az optimális.
 • függetlensége műveletet a szezonban. Spray ugyanolyan jó segítő halászok téli és nyári halászat. Szintén egy kényelmes tartály lehetővé teszi, hogy alkalmazza a csalit a hideg és a meleg.
 • A könnyű használat. A horgász nem kell bajlódnia edények a konyhában, és drága alkatrészek csali. Minden, amit meg kell vásárolni az aktiváló csípős hal XXL és tegye a zsákba.
 • A megtérülés nagyon gyors. Tekintettel arra, hogy az ár az aktivátor nagyon alacsony, és a hatás nagy, akkor visszanyerheti után néhány kirándulásokat a tó.

Ez nem minden előnye, hogy melyik tud beszélni. Miután elolvasta az értékelés a halászok, azt veszi észre, hogy mindegyik megjegyzi különböző mutatók. Ez ahhoz vezet, hogy csak egyetlen következtetés – a csali nem egy átverés, vagy átverés, ez tényleg működik, csak minden más.

Valós értékelés Fish XXL

boldog és szomorú halászok hagyja visszajelzést az alkalmazott termék több száz fórumok és blogok. Azt is adja meg véleményét a hozzászólások, és mégis kapsz néhány népszerű és valós értékelés a hálózaton.

Vladimir
már keresi, ahol vásárolni ezt a terméket Moszkva, ha már megbotlott a hivatalos honlapján. Rendeltem jöttek, majd fizetni. Vásárlási több, mint elégedett. Ahhoz, hogy az ötödik alkalommal, és szándékában áll folytatni a halászatot ezzel spray.Vladislav Minsk írja:
Srácok, ez nagyon jó dolog. Miután a feleségem adott nekem egy doboz aktivátor születésnapját nem jövök haza hal nélkül. Nem tetszett neki, hogy készül egy ilyen ajándék – fáradt, hogy tiszta a fish.Peter Szentpétervárról írja:
vettem ezt csali, elment a tóhoz remélve, hogy a hal, de a speciális effektek nem vette észre. Azonban, aztán fiával egy ragadozó, és én is csodálkoztam, hogy a hatékonyságot. Úgy tűnik a halászat. valami, amit nem ír elő, de még mindig boldog.

hol vásárolnak az aktivátor harapás Hal XXL

Az elmúlt években sok halász kérdezi ezt a kérdést. És a válasz kiszámítható és nagyon egyszerű – a legjobb hely, ahol vásárolni a hivatalos honlapon.

A honlap és a normál ár és a szállítás Európába, Ukrajna és Fehéroroszország. És az is lehet, hogy 100% -ban biztos, hogy nem vásárolnak hamis. A linket a hivatalos honlapján az alábbiakban közöljük.

Hivatalos weboldal

ha csak töltse ki az űrlapot kattintva az alábbi linkre. Meg kell majd válassza ki az országot, hogy a megfelelő első és az utolsó név és telefonszám. Miután belépett az adatokat meg kell várni a hívást kezelő frissíteni az adatokat a megbízás – körülbelül 10 perc alatt.

A kérdőív kitöltése

Az érkező látogatók a honlapon van egy speciális ár és szép kedvezményt. Így még több pénzt megtakaríthat, és élvezni a folyamatot a halászat.

Emberek, akik készülnek a jég halászat van egy egyedülálló lehetőség a rendelés aktivátor csípős hal XXL téli halászat. Akkor vedd meg ITT.