Electricity saving box – az átverés, vagy az igazság? véleményeket a szakemberek, hogy hol vásárolnak

Azt hiszem, elvesztettem ismert, hogy a kísérletvezető vagy kitalálni. Mindig próbáljuk először kipróbálni különböző minták és a legújabb „intelligens” eszközök. Gyakran beszorul, de néha új tulajdonságok jól ismert eszközök. Például gazdaságos villamosenergia energiatakarékosság Box. Néhány idő volt a TV-ben óránként. Meg akartam próbálni – és hirtelen az igazság működik! Sőt, nem sokkal azelőtt, hogy vettem egy nagy víztartály, amely arra kényszerítette a gyűrűt a számláló forog nyaktörő sebességgel.

Úgy döntött, hogy megközelíteni a kérdést komolyan. Először határozzuk meg egy online áruház. Amikor a beszerzési áruk a hivatalos honlapján, a kockázata, hogy egy hamis sokkal alacsonyabb, mint a vásárlás időpontjában a piacokon vagy kínai honlapok. És másodszor, bummed speciális eszközök, amelyek mérik a nem csak a jelenlegi intenzitását, hanem feszültséget. Mint kiderült, ezek az eszközök nagyon hasznos.

Milyen ígéretet energiatakarékosság Box

Nyilvánvaló, hogy minden eladó mindent megtesz annak érdekében, hogy dicsérjem az árut. A honlapon energiatakarékosság Box voltak különböző csábító chips, azt állítva, hogy csökkenteni lehet a villamos energia ára majdnem egy párszor. Így például, hogy mit írtak a nagy teljesítményű készülékek: hálózati terhelés csökken 30-50% -kal kalapács, vasaló, mosógép. Nem igazán hiszek az ilyen nyilatkozatok, de ne próbáld, ne ellenőrizze!

Még a gyártó azt mondta, (véleményem szerint inkább bátran), hogy a készülék meghosszabbítja az életet minden elektromos készülék és teljesen visszafizették egy pár hónapig. Itt én nagyon kíváncsi, hogy energiatakarékosság Box majd kedves?

Az ár valóban nevetséges. Nem biztos, hogy ez igazolja, hanem akkor is, ha nem – ez nem más, hogy egy olcsó, de érdekes kísérlet.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a megtakarítás Boxing legális. Aggódott, hogy az érdeklődésemet lehet vezetni a családi költségvetést lyuk állapotban bírságot. Nem, szerencsére, nincs külön az ügylet kapcsán nincs szükség – csak beragadt a foglalatba, és nézni a hatást. Igen, és még egy dolog – azt mondja, hogy a készülék csökkenti a káros mágneses mező a szobában. Jó lenne.

véleményeket valódi emberek energiatakarékosság Box

Ez nagyon érdekes, de nem találja a botokat a hálózat kiderült, hogy meglehetősen nehéz. Az internet mutatott rengeteg pozitív és negatív vélemények használatának Saving ökölvívó. Egyesek azt írta, hogy az igazság kezdett, hogy mentse, mások azt állították, hogy szemtelen válás. Nem világos, hogy aki meg lehet bízni!

Voltak házi villanyszerelő. Sétáltak az eszköz hossza és szélessége. Néhány nem habozott azt mondani népszerű))) én csak egy kérdés – miért vásárolta meg, ha csak tudja, mit sem segít?

Így talán valóban hibás, és ezért nem furychit. A jobb lapát világít különböző fények, és villog)))

Tulajdonságok és működési elve gazdaságok villamosenergia

jól olvastam vegyes véleményeket, megnézte az árát, és arra gondolt, miért nem próbálja meg magam. Hozta az eszközt gyorsan, rögtön elhatározta, hogy kínozzák, és elkezdte a kísérleteit.

Egy kezdő fogom leírni energiatakarékosság Box:

  • tömeg – körülbelül 150 gramm;
  • méretei – milliméter 120х70х40;
  • maximális terhelés – nem több, mint 19 kW;
  • anyag – műanyag, színes acél (ez szerelmeseinek esztétika).

Az utasítások azt állították, hogy a munkahelyi készülék lehet normál páratartalom (85%). Kiderül, hogy a fürdőszoba jobb nem ragaszkodni, éget.

felmászott a hálózati olvasni elvei energiatakarékosság Box. Kiderült, hogy nekem, hogy mondjuk a legkevésbé, hogy nem a szakértő, hogy megértsék a bonyolult ez a készülék elég nehéz. Talált egy csomó különböző rendszerek és képletek (nem beszél). A legjobb magyarázat néztem ki a YouTube. Néhány vicces kis ember elmondta, hogy kétféle energia – reaktív és aktív. Megtakarítás doboz csökkenti a fogyasztási oldalon a jelenlegi, ezzel is növelve a hatékonyságot a háztartási gépek.

Mi megmutatta a kísérletek energiatakarékosság Box

, és talán a legérdekesebb dolog megmutatta a kísérletek. Az első és legfontosabb, én felvette az áramfogyasztást, amikor működik a víztartály előtt és után felvétele a hálózatban energiatakarékosság Box. Én mondom ezt, megtakarítás 50% nem reális, de van egy kis különbség. Óránként fogyasztása csökkent mintegy 10-15%. Talán véletlen, de szeretném azt hinni, hogy ez a hatás tartós lesz. Ezután a készülék fizetni is 5-6 hónap, és elkezdi hogy nyereséget (a megtakarított pénzt tartják szerzett).

De a dolog, ami meglepett a normalizációs feszültség (tesztelt eszköz). Korábban, amikor bekapcsolja a vas, a mosógépet vagy electrochemi kezdett villogni a fény a lámpa.

Nagyon kellett gondoltam volna, hogy ellenőrizze az összes vezeték a lakásban, vagy megváltoztathatja a biztosítékok 15-25 amper. De ha csatlakozni Saving Box watt kiegyenlítődött, és a terhelés ténylegesen csökken. Ez is menteni (nem kell hívni egy villanyszerelő).

Miért kell kérni energiatakarékosság Box felhatalmazott képviselői?

Láttam néhány iparos kinyitotta a készüléket, és megállapította, a szokásos díjat az izzók. Igen, vásárláskor nem világos, ha ez egyáltalán lehetséges. Ezért, hogy a megrendelés csak a hivatalos honlapján, hogy ad garanciát, és nem igényelnek előtörlesztés. Őszintén szólva, a Varró Box nem nyitották, de a súlya ott csak egy trükk (nehéz doboz).

Eladom energiatakarékosság Box az interneten keresztül nem nehéz. Senki sem fog kérni, hogy hagyja a személyes adatok (jól van útlevél, bankkártya), vagy valahogy igazolni személyazonosságát. Csak mondja az üzemeltető, hogy hová küldjék a műszer és fizeti a kicsomagolás után és ellenőrzése csomagot. A készülék olcsó, így próbálja sérelme nélkül a családi költségvetést

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük