Drakula-terápia

Drakula-terápia

Stimulált sajátszérum terápia, S3 terápia

EGY ÚJ BŐRMEGÚJÍTÓ MÓDSZER

Folyamatosan keressük a módját, hogyan lehetne visszafordítani az idő kerekét, legyen szó kozmetikumokról, lézeres fiatalítókezelésekről, vagy plasztikai beavatkozásokról. Az S3 terápia, ez az új módszer tovább bővíti a lehetőségeket, méghozzá a páciens saját vére segítségével. A vérlemezkékben gazdag vérplazma alkalmazása az orvoslásban még csupán néhány évre tekinthet vissza, de már így is számos területen fordul elő. A kutatásokon kívül ilyen a fogimplantáció, az arcsebészet, az ortopédia, a súlyos égési sérülések kezelése és a bőrfiatalítás. A kezelések ún. autológ plazmával történnek, ami a kezelendő páciens saját levett véréből készül, tehát a szervezete számára nem idegen anyag, nem vált ki allergiás vagy egyéb reakciót.

MILYEN ELŐKÉSZÜLET SZÜKSÉGES?

A vér levétele után speciális eljárással szétválasztjuk a vér sejtes elemeit a különféle biológiailag aktív faktorokat és vérlemezkéket tartalmazó szérumtól. Ez az autológ trombocitagélnek nevezett anyag igen hatékony és értékes a bőr számára, hiszen vérlemezkéket tartalmaz magas koncentrációban. Található benne 7 alapvető fehérjenövekedési faktor, mely a vérlemezkékből szabadul fel a szövetek regenerációjakor, valamint 3 ún. sejtkitapadási fehérje – fibrin, fibronectin és vitronectin –, melyek biztosítják, hogy az anyag a beadás helyén maradjon. A kapott gélt ezután vitaminokkal, nyomelemekkel, egyéb tápanyagokkal és hialuronsavval dúsítjuk, majd mikroinjekciós eszközbe töltjük.

HOGYAN TÖRTÉNIK A KEZELÉS?

A mikroinjekciós pisztoly a bőr kollagén- és rugalmas rostokat tartalmazó kötőszöveti rétegébe juttatja a hatóanyagot. A kezelés során a beadott vérlemezkék és fehérvérsejtek megtapadnak a kötőszöveti rosthálózaton, majd növekedési faktorokat és biológiailag aktív anyagokat bocsátanak a környezetükbe. Ennek hatására őssejtek és makrofágok vándorolnak a kezelt területre, és megindul az őssejtek differenciálódása különféle kötőszöveti és bőrsejtekké. Végül kollagén- és rugalmas rostokban gazdag, gyorsult anyagcseréjű szövet alakul ki. Fokozódik a DNS-javítás, csökkennek a ráncok, erősödik a bőr tartása, javul általános megjelenése.

FÁJDALMAS-E A KEZELÉS?

Az eljárás mindössze fél órát vesz igénybe, és kevésbé fájdalmas, mint hinnénk. A kezelés során speciális eszközzel, igen vékony tű segítségével juttatjuk a kezelőanyagot a bőr felszínes, és bizonyos esetekben mélyebb rétegeibe, akár az arc, a nyak, a dekoltázs teljes területén. Természetesen lehetőség van kisebb, célzott területek kezelésére is, mint a szemkörnyék és az ajkak. A kezelés nem hagy heget, és nincs gyógyulási idő, mindössze néhány apró bevérzés fordulhat elő, amit másnaptól sminkelni lehet. Az eredmény néhány nap alatt látható, és a kezelések kúraszerű ismétlésével hosszabb ideig megmarad.https://kiszsinagoga.hu/choco-lite-velemeny-a-kakaohuzo-keszitmenyrol.html

A Drakula-terápia előnyei

• csökkenti a ráncokat
• enyhíti a hegek besüppedtségét és tömöttségét
• aktív hidratálást idéz elő
• stimulálja a bőr sejtjeit, fokozva a sejtnövekedést és a viszkoelasztikus regenerációt
• erősíti a bőrt tartó rosthálózatot
• ragyogóvá teszi az arcbőrt
• az arc, a nyak, a dekoltázs, a karok és a kezek területén is alkalmazható

MIBEN ÚJ A DRAKULA-TERÁPIA?

A rendelőben frissen levett saját vérből készített hatóanyag eddigi ismereteink szerint nem okoz semmilyen allergiás reakciót. A beadott gélben található saját DNS minden sejt osztódásának, növekedésének és működésének fontos alappillére. Az S3 kezelés felhasználja a páciens saját bio-aktív szérumát (benne vérlemezkék, leukociták, DNS elemek találhatók), hogy regenerálja az öregedő, sérült bőrt és bőr alatti szöveteket. Így a szervezet számára a legoptimálisabb, saját kezelőanyagot használunk, s nem idegen, vagy szintetikus alkotórészeket. Ez egy igazi bio-revitalizációs eljárás.

Dr. Garay Géza- bőrgyógyász

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük