Aqua Disiac – Parfüm a feromonok, vélemények, észrevételek, ár, hogyan működik?

Mik azok a feromonok?

feromon egy hormon hatóanyag áradó mi bőrt. Ha lefordítani a görög nyelv a szó szoros értelmében, akkor megszólal a „vonzó hormon”. Készült a bőr mirigyei mindkét nemnél, a feromon stimulálja annyi a nőknek, mint a férfiaknak. A tudósok bebizonyították, hogy van-e közvetlen függését a termelt „vonzás hormon” és a szexualitás. Tehát, ha a bőr mirigy feromonokat termel egy kicsit, akkor a szexualitás a szemében az ellenkező nemű arányosan kisebb. Mi a teendő ebben az esetben? Fenntartani a fellebbezést speciális eszközökkel, például parfümök feromonok.

További információ a hivatalos weboldalon

Parfüm a feromonok: ár és hol lehet megvásárolni

A blog TutKnow.ru nincs kereskedés, ne írd meg a hozzászólások, hogy ezt a felülvizsgálatot kapcsolatos kérdéseket a vásárlást, a szállítási és fizetési termékek. Ahhoz, hogy vásárolni női vagy férfi parfüm a feromonok Aqua Disiac a hivatalos online boltban.

Az ár parfüm a feromonok Aqua Disiac:

Hogyan működik a hormon a vonzerő?

„vonzása hormon” érzékelik belégzéssel, az orron keresztül. Ezért a legegyszerűbb közvetíteni a célja, hogy az álmok egy kellemes diszkrét illatú parfümöt. A tudomány már bebizonyította, hogy az orrát minden élőlény található vomeronazális vas. Azt is küld egy hormonális jelet az agyba (pontosabban a kéreg alatti területen). Hogy, hogy nem próbálja kísérletezni szagokat és inhaláció, akkor nem érzek … a hormonok, a feromonok nem illata bárhol és bármilyen körülmények között. De elég, hogy kis mennyiségű (szó szerint egy csepp), és a hatás igazán meggyőző, és azok körül fogja látni, mint egy szexuális tárgy. Ez egy erőteljes eszköz a csábítás és megvalósítása a fantáziád.

tulajdonságai parfüm a feromonok Aqua Disiac

A feromonok nem változik a parfümöt, mert a „besaratinia” tulajdonság. Szóval, lehet választani bármilyen parfüm illata jó, tulajdonságai változatlanok maradnak – vonzza. Ez egy jó lehetőség, hogy érezni és tapasztalni szenvedélyes szerelem első látásra. De ez nem az első közüzemi tulajdon, mint a parfüm Aqua Disiac is tartalmaz feromonok és úgy járnak, mint ha:

  • kell egy romantikus időpont és erős érzések;
  • szeretne lenni szebb, vonzóbb;
  • szégyen, rossz közérzet és a merevség akadályozza meg a él teljes életet;
  • szeretné frissíteni a házastársi kapcsolat, és feléleszteni ezeket az érzéseket a bosszú;
  • , hogy ideges és őrült partner;
  • csak szeretne megszabadulni a depresszió, és a jó hangulat.

Apply parfüm a feromonok Aqua Disiac csak annyi, hogy kenje a izzadásgátlók labdát a csuklón, nyakon és a fülek mögött. A nők, akik remélik, hogy inspirálja partner love játékok alkalmazni parfüm a feromonok Aqua Disiac lehet bármely helyen, fontos, hogy ne vigyük túlzásba az összeget.

Ki használhatja parfüm a feromonok?

Férfiak és nők. Különösen parfüm Aqua Disiac kidolgozását minden nemű külön-külön. Van egy szerény szépség, ami nem elég férfi ösztöndíjjal. Szakértők különösen ajánlom ezt azoknak hölgyek, akik már régóta magányos, határozatlan és félénk. Akik nehezen teljesíteni.

A nők, akik szeretnék növelni a libidót partnere. A közvetlen, belélegezve az illatát, hogy a férfiak nem tudnak ellenállni a nők testét. A szenvedélyes viselkedése partner is felébreszteni a ragadozó.

Parfüm Aqua Disiac akkor megszünteti a merevséget az ágyban egy férfi. Feltárják a teljes természeti potenciál természetesen. Szeretné érezni, mint a Queen of emberek szívét? Nagyon egyszerű.

  • Olvassa el a cikket választotta parfümöt, hogy milyen típusú vannak, és hogyan kell kiválasztani a megfelelő illatot.

Vélemények mintegy parfüm a feromonok Aqua Disiac

Hány viták törtek ki az egész hatását feromonok szexualitás … És hány nem esküszik az interneten nem kapott szenvedélyes szerelem, és az írás negatív véleménye, még az összeg a vásárlás parfüm Aqua Disiac csak növekszik. Ha ez hatástalan, akkor nem lenne megbeszéléseket. De a rengeteg pozitív visszajelzés nem segítenek a nőknek a helyes választás bármely életkorban. Például:

Veronica, kor 31

kétségeim, nem volt határ: nevezési nem vásárolnak parfümöt a feromonok? Önmagában azt a személyt határozatlan és inkább marad a pálya szélén, míg mások megértsék. De az érdeklődés továbbra is legyőzte. Abszolút névtelenül vettem egy Aqua Disiac olvasás, valamint a pozitív visszajelzés, mert könnyebb megtenni az interneten keresztül. És megpróbálta őket a nyak és az haját, mielőtt megy a mozi egy barátommal. Meglepődtem, amikor a figyelmet a férfiak volt skoncentrirobalos rám, nem az én gyönyörű barátnője Marina. Azt kétszeresen elégedett. Most már tudom, hogy a fegyveres és veszélyes.

Milena, 36 év

A válás után úgy éreztem, mint a föld kiütötte a lába alól: a régi, boldogtalan, magányosság késztetett depressziós egér-tartózkodás-at-home. Azt hiszem, nagyon szerencsétlen, ha az új évben kaptam egy parfüm a feromonok Aqua Disiac. Olvasd és eljárás azok alkalmazását. Volt könnyebb, mint gondoltam. Az első cél, és a kísérlet egyik szomszédom-agglegény. Csak Szereti a kutyákat, a nők számára is. Meg kellett küzdenie vele véletlenszerűen a lift … Első napja csodálatos volt. Ajánlása.

Valentine, (életkor nem meghatározott)

Mi nagyon ritkán férjem kezdte, hogy visszavonul, és azt vette észre, az esetlen néz ki, és a nőstény szőke haj a kabátját … Tehát, mint egy férj azt ápolja, botrány eltűnt. Bölcsen – vásárolt élet Sexy parfüm a feromonok, olvastam egy csomó érdekes a megfoghatatlan hormon. Leírni, hogyan használják őket nem, de aki meg akarja tartani férje azt mondják: csak meg kell válni ismét vonzóvá vértezze fel a szexuális életre, rögzíteni kell, majd a tigris bárhová nem megy sehova.

További információ a hivatalos weboldalon