A nyárutó trendjei: színes, vagány sminkek

[Total: 1   Average: 5/5]

A nyárutó trendjei: színes, vagány sminkek

A visszafogott natúrsminkek ideje egy darabig még várat magára! A nyár és a nyárutó színei vidámak és vagányak, élettel teltek, fényt és energiát sugárzóak. Legyen most az arc egészségtől kicsattanó és szépségtől ragyogó, napbarnított és pompás színekben tündöklő! Még nyár van, nyárutó!

Tündöklő türkiz, ragyogó sárga,  mélyen izzó kék, merész narancssárga…
Bánjunk a szokásosnál bátrabban a színekkel, mert az idei trendek vagányabb, izgalmasabb megoldásokat diktálnak! Az arcnak mindenekelőtt frissességtől sugárzó, életteli benyomást kell keltenie. A napbarnított bőr ragyogását a sminktermékek közül a bronzosítóval varázsolhatjuk legkönnyebben az arcra. A természetességtől sugárzó, ellenállhatatlanul bársonyos bőr az alapja minden igazán szép nyári sminknek. A por állagú bronzosítót egy ecset segítségével vigyük fel az arc síkjából kiemelkedő területekre, amelyek természetes körülmények között is a legkönnyebben sülnek le. Az orcákra körkörös mozdulatokkal hordjunk fel egy kevés pirosítót is, és jól oszlassuk el a bőrön, hogy természetes hatást keltsen! A tekintet legyen ellenállhatatlanul sugárzó! Válasszunk a nap fényével játszó, irizáló szemhéjpúdert, lehetőleg a vízálló változatok közül. Bátran keverhetjük is a színeket, csak arra fi gyeljünk, hogy a több, különböző árnyalatot az átmeneteknél szépen dolgozzuk össze, ne legyenek élesek a határvonalak.

A nyári, életvidám trendek teljes szabadságot adnak a színek tekintetében, most minden sminkes kiélheti kreativitását, egyéni kísérletező kedvét. A lehetőségeknek csak a vendég stílusa és ízlése szabhat határt. A szem sminkjének elkészítéséhez használjunk hegyes végű, dupla applikátort. Egyik végét enyhén nedvesítsük be, vegyünk fel rá egy kevés szemhéjpúdert, majd húzzunk vele egy precíz vonalat szorosan a szempillák tövénél. Ezután az applikátor másik, kicsit vastagabb végével satírozzuk el finoman a szemfestéket a felső szemhéjon. Még látványosabb és kidolgozottabb hatást érhetünk el, ha a szem kontúrvonalát ceruzával, khôllal, vagy vízálló eye linerrel is hangsúlyozzuk. A vonalat szintén a szempillák tövében húzzuk, először a szemhéj közepétől a külső szemzug felé haladó mozdulattal. Ha ezzel megvagyuk, térjünk viszsza a szemhéj középvonalához, és induljunk el most az ellenkező irányba, a belső szemzug felé. A vonal legyen egybefüggő, pontos és egyenletes vastagságú! A feledhetetlen és ellenállhatatlan szemek nagy varázslója, a vízálló szempillaspirál most is kihagyhatatlan sminkkellék. Hosszabbítsuk meg, dúsítsuk, íveljük felfelé a szempillákat, hogy a tekintet nyílt és sugárzó legyen. A száj sminkjéhez válasszunk rózsaszínes, narancsos, korall-, fukszia- vagy barackszínű szájfényt. A lényeg, hogy az ajkak frissek, üdék, gyümölcsös hatást keltőek és a nap fényét visszatükrözve elképesztően ragyogóak legyenek.

Ajánl  Night Comfort - vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most

Az utolsó mozzanat, mint mindig, most is a körmök lakkozása. Válasszunk az arc sminkjének színeivel harmonizáló, vidám és meglepő színeket. Minden árnyalat lehetséges, és minél szokatlanabb, feltűnőbb, annál divatosabb. Amíg még tart a jó idő, jöhet bátran a tündöklő türkiz, az aranyló sárga, a mélyen izzó kék vagy a merész narancssárga, kinek mi tetszik, kinek mi illik a legjobban a sminkjéhez – és az egyéniségéhez…

Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 414 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*